VATANDAŞ CANINDAN BEZDİ

VATANDAŞ CANINDAN BEZDİ

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’ne bağlı Kocaali Mahallesinde gelişi- güzel atılan çöpler ile yanmayan aydınlatma direkleri vatandaşı canından bezdiriyor.

Kdz Ereğli’nin en yeni mahallerinden olan Kocaali mahallesinde yol Kenarına gelişi güzel atılan çöpler vatandaşı çileden çıkarıyor.

Kocaali Mahallesinde çevreci vatandaşlar mahalle girişinde bulunan yol kenarına atılan çöplere, hafriyatlara, eski yataklara büyük tepki göstererek, yetkililerin soruna çözüm bulmalarını istediler.

Gazetemiz muhabirine tepkilerini dile getiren çevreci vatandaşlar gelişi güzel atılan çöplerin görüntü kirliliğine yol açtığını belirterek, “Bu mahalle hiç görmediği asfaltı gördü, belediyemizden Allah razı olsun. Mahallemize çöp arabası da geliyor, ama bazı sorumsuz vatandaşlarımız tarafından buraya atılan çöpler hafriyatlar atılıyor. Buda mahallemizin girişinin kötü görünmesine sebep oluyor. Bu atılan çöplere, hafriyatlar akşamları çakal, tilki tarzı hayvanlar geliyor. buradan Allah korusun mahalleli vatandaşlarımız bizler yürüyerek geçiyoruz, mahalleli olarak buranın bir an önce temizlenmesini ve uyarı levhaları asılmasını istiyoruz. Biz sayın Belediye başkanımızdan buranın temizlenebilmesi konusunda yardımlarını bekliyoruz.”

ENERJİ-SA BURAYI IŞIKLANDIRSIN

Enerji-Sa dan da isteğimiz var burada bulunan elektrik direği yanmıyor. Telleri kopuk, Akşam hava kararınca buradan geçmeye korkuyoruz. Yani karanlıkta nelerle karşılaşacağımız belli değil, ışıklandırma işine gelince Enerji-Sa yetkililerine de sesleniyoruz buranın iyi aydınlatılması için ne gerekiyorsa yapılmasını istiyoruz. “

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2013, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER