VEFAT EDEN ANNESİ İÇİN, CEZAEVİNDEN İZİNLİ GELDİ

VEFAT EDEN ANNESİ İÇİN, CEZAEVİNDEN İZİNLİ GELDİ
gundemeregli.com-
Kdz  Ereğli´de  geçen eylül ayında iki kişiyi oğlu ile birlikte öldürüp delilleri karartmaya çalıştığı iddiası ile tutuklanan Ali P. vefat eden annesinin cenazesine katılmak için geniş güvenlik önlemleri altında Ereğli’ye getirildi.
Kdz. Ereğli ilçesinde 9 Eylül günü taksici Murat Erdoğan (29) ile birlikte ortadan kaybolan Gizem Tunç (21) iki gün sonra bir bağ evinde ölü bulunmuş, bağ evinin dışındaki çalılık alanda bulunan Gizem Tunç´un ellerinin delil bırakmamak için kesildiği, üzerindeki eşyaların alındığı ortaya çıkmıştı. Polis, cinayetle ilgili Gizem Tunç´un eski sevgilisi Deniz P. ve cinayete yardım ettiği öne sürülen babası Ali P.’yi gözaltına almış ve zanlılar çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Cinayetle ilgili olarak soruşturma halen devam ederken, eski sevgilisi Gizem Tunç’u öldürüp ellerini delil bırakmamak için kestiği iddia edilen zanlılardan Deniz P.’ye cinayette yardım ettiği iddiası ile yaklaşık 4 aydır tutuklu bulunan babası Ali P., vefat eden 85 yaşındaki annesi Döndü P.’nin cenazesi için Beycuma Kapalı Cezaevi’nden Ereğli’ye getirildi. Annesi Döndü P. için Bağlık Mahallesi Hatip Sokak´ta bulunan Hatip Camii´nde kılınan cenaze namazına katılan Ali P. için, jandarma ve polis geniş güvenlik önlemi aldı. Sivil ve resmi kıyafetli çok sayıda jandarma ekibi cami avlusunun etrafını abluka altına alırken, sivil kıyafetli iki jandarma ise Ali P.’nin yanından hiç ayrılmadı. Ali P. cenaze namazının ardından Ereğli Şehir Mezarlığına getirilirken, annesi Döndü P.’yi mezara kendisi yerleştirdi.
Ali P. burada taziyeleri kabul ettikten sonra Bağlık Mahallesi’nde ağabeyine ait eve geçerek yakınları ile görüştü.
Cezaevinden 1 gün izinli olarak jandarma eşliğinde Ereğli’ye getirilen Ali P.’nin akşam saatlerinde yeniden cezaevine götürüleceği bildirildi.
Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER