Vekil´den örnek davranış

Gözleri görmeyen baba ve kalp hastası olan çocuklarına Milletvekili Özcan Ulupınar sahip çıktı.

Vekil´den örnek davranış
Devrek’te yaşayan gözleri görmeyen baba ve kalp hastası olan çocuklarına Milletvekili Özcan Ulupınar sahip çıktı. 

Zonguldak’ın Devrek ilçesi Çorak Köyünde yaşayan beş kişilik perişan durumda olan aileye AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar sahip çıktı. Bundan beş yıl önce bir hastalık neticesinde iki gözünü kaybeden baba Kadir Yanaz yoksullukla birlikte aynı zamanda 2 yaşındaki kızı ve 12 yaşındaki oğlunun kalp hastalığı ile mücadele veriyor. Ailenin bu olumsuz durumunu gazetecilerden öğrenen AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar aileyi evinde ziyaret ederek sesine kulak verdi. 

Milletvekilinin evine geldiğine inanamayan anne Özlem Yanaz, ”Sayın vekilimize uzun zamandan bu yana ulaşmak istiyordum. Şimdi ise evimize kadar geldi ve derdimizi dinledi. Sorunumuzun hangi birisini anlatayım eşim yaklaşık beş yıl evvel bir rahatsızlık sonucu iki gözünü kaybetti. İki yaşındaki kızım Eflal Deniz’in kalbinde iki delik var ve 6 yaşında by pass geçiren oğlum Eren ise şimdi 12 yaşında ve hala kalp ile ilgili sıkıntılarımız var. Kocam dahil sürekli Ankara’ya gitmemiz gerekiyor sağlık sorunlarımızdan dolayı. 18 yaşında ki kızım da Düzce Üniversitesinde okuyor onunda yurt sorunu var ve çok zor durumda yaşamımızı idame ettirmeye çalışken imdadımıza Milletvekilimiz Özcan Ulupınar yetişti ne gerekiyorsa tüm sorunların çözüleceği sözünü verdi Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.

Zor durumda olan aileyi evlerinde ziyaret etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, ”Durumu bir gazeteci arkadaşımızdan öğrendim ve hemen ertesi gün ailenin evine gelerek sorunlarını dinledim. Öncelikle babanın gözlerini kaybetmesi aile için büyük olumsuzluk eğer gözleri görse rahat bir şekilde çocuklarına bakabilecek ama maalesef bu mümkün görünmüyor. Kendileri için ne gerekiyorsa onlar yapılacak her konuda yardımcı olacağım inşallah bundan sonra rahat bir yaşam sürerler” dedi.
Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER