Vichy Cilt Bakım Ürünleri tanıtımı

Dünyaca ünlü Vichy Dermokozmetik ürünleri tüm dünyada en çok kullanılan cilt bakım markalarından birisi. Ülkemizde de çok kullanılan markanın tanıtımını yapalım.

Vichy Cilt Bakım Ürünleri tanıtımı

Cilt bakımı insan hayatının ve güzelliğin vazgeçilmez birunsuru.Vichy Cilt Bakım ürünleriünlübir Fransız Dermokozmetik markası.Ülkemizdedermokozmetikalanında en yaygın olarak kullanılan ve tanınanmarkalardan birisi. Sadece Türkiye’de neredeyse dünyanın tamamında en çokbilinen ve kullanılan cilt bakım ürünleri markası desek yeridir.Bu nedenle sizler bu markayı tanıtmakistedim.

Marka 1931 yılında termal suları ve kaplıcaları ile ünlüFransız şehri Vichy’de kurulmuş.Termalsuların cilt sağlığı üzerindeki iyileştirici etkileri çok uzun yıllardan buyana bilinmekte ve kullanılmakta. Vichy markası da başlangıçta bu amaçlakullanınlan termal su kaynaklı ürünlerin hazırlanması ile doğmuş. Zamanlaeczacı ve doktorların katkıları ile yeni formüller geliştirilmiş. Moderndermokozmetik anlayışının doğması ile beraber günümüzde yüze yakın farklıürünün üretildiği geniş bir ürün yelpazesine ulaşılmış.

Ülkemizde Vichy Markasımarkası ile beraber Loreal grubu tarafından ithal edilerekpazarlanmakta.Markanın dermokozmetikürünlerini bir kaç ana grup altında incelemek mümkün. Vichy Türkiye´de özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde yoğun olarak eczanelerde satılıyor. Ereğli ilçemizde Cemil Sart Eczanesi, Umut Eczanesi Alaplı ilçemizde ise Öztürk Eczanesi  ve Ertur Eczanesinde Vichy ürünlerini satın almanız mümkün.Tüm Vichy Satış noktaları listesi için tıklayın .











style=border:

style=border:
style=border:



Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2014, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER