Vichy Dercos Neogenic Saç Bakım Ürünleri

Vichy Dercos Neogenic Saç Bakım Ürünleri kullananlar tarafından yapılan yorumlarda büyük bir beğeni ve başarıyı ortaya koyuyor.

Vichy Dercos Neogenic Saç Bakım Ürünleri

Vichy Dercos Neogenic Serum ve Vichy Dercos Neogenic Şampuan

, Dercos Neogenic Saç Bakım Serumu ve Vichy Dercos Neogenic Şampuanı piyasaya sundu .  Saç dökülmesi ve zayıflayan saçlara çözüm üreten bu yenilikçi formüle sahip ürünler, sunulduğu ilk günden bu yana öok büyük ilgi gördü. Vichy Dercos Neogenic kullananlar tarafından çeşitli platformlarlada paylaşılan yorum ve bilgilerde, ürünün etkinliği ve başarısı dile getiriliyor. 

Vichy Dercos Neogenic Serum fiyatı : 218 TL  www.dermomarket.com sitesinde ise %33´e varan indirimle satılmakta.

Vichy Dercos Neojenic, Saç dökülmesine karşı önleyici ve canlandırıcı tedavi sağlıyor . Ana pakette Saç Serumu şeklinde bakım ampülleri, uygulama aparatı ile birlikte veriliyor.

Kılcal Rönesans ile günlük saç bakımı ve onarıcı tedavi imkanı sunuyor. Bu üstün formül Kök hücreler ve yeni saç oluşumunu sağlamak için geliştirilmiştir. Kafa derisi görülecek kadar saçları seyrelmiş olan erkek ya da bayan herkesçe kullanılabilir.


Vichy Dercos Neojenic Uygulaması son derece kolay ve saçta ağırlık bırakmayan bir formüle sahiptir. Son derece hoş kokusu olan bir serumdur. Losyon çabuk emilir ve hiçbir yağlı bir tabaka bırakmaz.

Ergonomik masaj ucu taşıyan uygulama aparatı ile son derece keyifli bir tecrübe yaşamanızı sağlar. Uygulama esnasında kan dolaşımını arttırıcı mikro sirkülasyonu hissedeceksiniz.

Hassas cilt ve saç derisi için uygundur. Hipo allerjeniktir.

Vichy Dercos Neogenic Ampülilk duyurulduğu günlerden bu yana , sahip olduğu teknoloji nedeni ile hem bilim adamları hem de kullanıcılar üzerinde büyük bir merak uyandırmıştı. Mayıs 2013 te ilk kez satışa sunulan ürün kısa sürede etkisini kanıtlayarak çok büyük bir kullanıcı sayısına ulaştı.

Vichy Dercos Neogenic ampül kullanan kişiler daha ilk kutu bitmeden ürünün etkisini hissetmeye başladıklarını ve saç tellerindeki kalınlaşmanın yanında, hem saç derilerinin hem de saç tellerinin gözle görülür şekilde güçlendiğini ifade ediyorlar.

kullananlar çeşitli forum ve blog sitelerinde yaptıkları yorumlarda ürünü kesinlike öneriyor ve tavsiye ediyorlar.

Vichy Dercos Neogenic Ampül’´den kısa süre sonra   V kullanıma sunuldu bu ürünü de kullananlar oldukça memnunlar.


Vichy Dercos Neogenic 3 lü set alındığında üçüncü ürün %50 indirimli olarak sizin oluyor. 

Ayrıca şampuanlarla ile zenginleştirilmiş set aldığınızda daha da avantajlı oluyorsunuz. Uzmanlar  saçlarınız henüz olması gereken yerde olsa dahi :) , sağlıklı ve güzel kalmaları için, yine de bu ürünleri kullanmanızı öneriyor.

Bilindiği gibi Vichy ürünleri dünyanın en yaygın tanınan ve kullanılan dermokozmetik ürünleri olma özelliğini taşıyor. Vichy Dercos Saç bakım serisi de bu sayede tüm dünyada en çok kullanılan ve tanınan saç bakım serisi olma özelliğine sahip . 

Saç bakımı sadece kısa bir dönemle sınırlı kalmamalı . Saç sağlığında başarının sırrı , saçlarımıza ömür boyu düzenli olarak uygun şampuan ve uygun saç bakım ürünlerini kullanmaktan geçiyor. Örneğin bir otomobil belirli aşamalardan sonra ve belirli bir kilometreyi aştıktan sonra bakım ihtiyacı duyar. Hiç kimse bir otomobil alıp tek bir kez bakım yaptırıp ömür boyu aynı aracı kullanamaz.  Saçlarımız da böyledir. Saç bakımı da cilt bakımı gibi ömür boyu belirli bir düzen içerisinde yapılması gereken kişisel bakım çeşitlerinden birisidir. 

Kaynak:



Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2013, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER