Yalı boyu muhtarları ile kahvaltıda buluştu

Geçen hafta AK Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatına gelerek, Çakır’a makamında yeni görevi için hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Yalı Boyu Muhtarları ile Çakır hafta sonu Kdz. Ereğli Soğanlı Suyu Ali’nin Yerinde kahvaltıda buluştu.

Yalı boyu muhtarları ile kahvaltıda buluştu

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Yalı Boyunda yer alan 9 Köy Muhtarı ile bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.

Geçen hafta AK Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatına gelerek, Çakır’a makamında yeni görevi için hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Yalı Boyu Muhtarları ile Çakır hafta sonu Kdz. Ereğli Soğanlı Suyu Ali’nin Yerinde kahvaltıda buluştu.

Gerçekleştirilen toplantıda AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen, Kazım Beceren ve Ali Tarakçı’nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Kumaş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Keleş ile Parti Yönetim Kurulu Üyesi Raif Akyar’da hazır bulundu.

İL GENEL MECLİS ÜYELERİ VE YÖNETCİLERDE HAZIR BULUNDU

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltıda, Bayat, Sücüllü, Cemaller, Tepeören, Ballıca, Üçköy, Keşkek,Elmacı ve Terzi Köyü muhtarlarının sorunlarını İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte tek tek dinleyen Çakır, sorunların çözümü noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

YALI BOYU BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Yalı Boyu olarak bilinen köylerin sorunlarının kendileri için büyük önem arz ettiğini ifade eden Çakır, şunları söyledi:

“İlçe Başkanı olarak Ereğli’nin köylerine hizmet götürme noktasında İl Genel Meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyor. Ereğli’mizin 90 köyü var ve bu köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sorunlarına ilişkin hizmet sunmak adına muhtarlarımızla bir araya gelerek taleplerini ve hizmetleri il genel meclis üyelerimiz ile birlikte masaya yatırarak kararlar almak ve bu kararların takipçisi olmak adına bu toplantıyı düzenledik. Öncelikle katılımızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizlere hafta içi gerçekleştirmiş olduğunuz ziyarette te sizlere ifade ettiğim ve kararlaştırdığımız bu toplantılarımızı ilk olarak yalı boyu muhtarlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bölge bölge köy muhtarlarımızı davet ederek ihtiyaç ve sorunlara akılcı çözümler bulmak adına toplantılarımıza devam edeceğiz. Hükümetimiz adına, partimiz adına hizmet üreten İl Genel Meclis Üyelerimiz bu toplantılarda muhtarlarımızla köyleri ile ilgili gerçekleştirilecek hizmetleri bire bir görüşme imkanı bulacak. Bizde ilçe teşkilatı olarak bu toplantıda alacağımız kararların ve hizmetlerin takipçisi olacağız. Köylerimizin sorunlarını ve öncelikli taleplerini sizlerden bire bir duymak istedik. Neler yapabiliriz, İl Genel Meclis Üyelerimiz Özel idare ve diğer kaynaklardan nasıl bu sorunlara katkı yapabilir. Bunun için buradayız. Hepimiz Ereğli için çalışıyoruz. Hepimiz seçilmiş insanlarız, muhtar olarak aşamadığınız sorunlarınızı ve bölgenin ihtiyaçlarını çözme noktasında ne yapılması gerekiyorsa elimden geleni yapacağım.

“SORUNLARI SIRAYA SOKACAĞIZ”

Bugün burada sizlerle bir araya geldik. İlçemize bağlı tüm köy muhtarları ile gruplar halinde her ay bir araya gelip, tüm köylerimize ulaşacağız ve sorunlarına çözüm arayacağız. Bir sıraya sokacağız. Ortak noktada birleşerek nasıl bir çalışma yapılacaksa yapalım. Bu toplantılarımız her ay devam edecek. Ayda bir sorunlar ele alınarak hangi noktayız, aldığımız kararların ne kadarını gerçekleştirdik bunların takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

MUHTARLAR ÇAKIR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantının gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çakır’a ve ekibine teşekkür eden köy muhtarları, ayrı ayrı söz alarak köylerinin sorunlarını ve taleplerini dile getirdiler. AK Parti il genel meclis üyeleri bölgelere yapılan hizmetleri ve programlar hakkında muhtarlara bilgi verdi. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin yapılması ve alınan kararların programlanması ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER