YAPTIĞI YUVA ŞAŞIRTTI

YAPTIĞI YUVA ŞAŞIRTTI
gundemeregli.com-Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir kedinin iki katlı bir binanın birinci katının asma tavanı arasına yuva yapması görenleri şaşırtıyor.
Bihter adını verdikleri kediye sahip çıkan işyeri sahipleri, kedinin yavrularını beslemesi için adeta seferber oldu. Binanın hemen bitişiğindeki bir işyerinin kepengini kullanarak yavrularına ulaşan kediye işyeri sahipleri günde 3-4 kez kepengi indirip kaldırarak yardımcı oluyor.
Kedinin işyerinin önüne her gün gelerek kepengi indirmeleri için beklediğini çoğu kez cama patileri ile vurarak yardım istediğini belirten işyeri sahibi Ertan Arslan’ın arkadaşı Dinçer Tekin, “Bir gün akşama kadar bir kedinin kapının önünde gezindiğini fark ettik. Devamlı miyavlıyordu, bir yerlerden de yavru sesleri geliyordu. Aradık ama bulamadık. En sonunda dükkanı kapatarak kepengi indirdiğimizde yukarı doğru tırmanarak yan taraftaki dükkanın tavanının arasından içeri girdiğini gördük. O zaman anladık ki yavrularını oraya yapmış. Kedi bunu sürekli tekrarlıyor. Günden 3-4 kez geliyor. Miyavlıyor kendisini göstererek yeri geldiğinde cama patilerini vurarak bizden yardım istiyor. Komşu esnaflarında dikkatini çekti. Adını Bihter koyduk. Her gün yavrularını beslemek için kepenge tırmanarak yavrularına ulaşıyor” dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 07:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER