YAŞAR SEVER TABURCU OLACAK

YAŞAR SEVER TABURCU OLACAK
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’ne bağlı Ormanlı Belde Belediye Başkanı Yaşar Sever’in önümüzdeki hafta taburcu edilmesi bekleniyor.

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Muharrem Erdem konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, Ereğli şehir merkezinde geçtiğimiz Salı günü geçirdiği trafik kazası sonrasında ciddi tehlike atlatan Sever’in sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini belirtti. Erdem  Sever’in Hastanenin  Beyin Cerrahi Servisinde yatırıldığını ve bir süre daha tıbbı tedavisinin devam edeceğini söyledi.

Erdem, Sever’in hastaneye gelişinin ardından gerekli tüm tetkiklerin Doktoru tarafından yapıldığını belirterek, “Hastamızı Salı gününden bu yana bir süre müşahede odasında tuttuktan sonra servise çıkardık. Halen sürekli tedavi altında tutuluyor. Şu anki durumu çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Hayati tehlikesi ortadan kaldırıldı.  Sever’i bir süre daha hastanede tutacağız ve önümüzdeki hafta içinde Doktorunun kararı ile taburcu etme durumumuz olabilir” dedi.

Geçirdiği kaza ile ailesi ve sevenlerini korkutan Başkan Sever’in durumunun iyiye gitmesi herkesime derin bir nefes aldırdı.  

Bilindiği gibi Sever Geçtiğimiz Salı günü Kdz. Ereğli’de Erdemir caddesinden karşıdan karşıya geçerken araç çarpması sonucu yaralanmış ve Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Sever’in yokluğunda Ormanlı Belediye Başkanlığına Mehmet Erdoğdu’nun vekalet ettiği öğrenildi

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2013, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER