Yavuz, “Özlem ve minnetle anıyoruz”

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikalinin 77´nci yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Yavuz, “Özlem ve minnetle anıyoruz”
Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikalinin 77´nci yılı nedeniyle mesaj yayımladı. 

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kendisini milletine adayan, milletinin her alanda yücelmesi için çaba gösteren, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan büyük bir lider ve büyük bir devlet adamı olduğunu belirtti.

Atatürk´ün, Türk milletinin tarihinde ortaya çıkardığı büyük liderlerden birisi olduğunu vurgulayan Yavuz, şöyle devam etti:

10 Kasım Günü aramızdan ayrılan, Ulu Önder Atatürk’ün insanlığa ışık ve hayat kaynağı olmaya devam eden düşünceleriyle aydınlattığı yolda yürümeye, Türk Vatanı’nın bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar koruma, yüceltme, azim ve kararlılığı ile memleketimizin yarınları için çalışmaya devam ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal, İstiklal Savaşımızın ardından da cumhuriyetimizi kurarak milletimizin önünde yepyeni ufuklar açmıştır. Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal, milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmış, Türkiye´nin bağımsızlığı ülküsünü benimsemiştir. Bu güvenle belirtmek isterim ki şehitlerimizin ve gazilerimizin manevi varlıklarından güç alarak, milletimizin çizdiği yolda yürüyecek, cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma hedefimizi gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önder Atatürk´ü, milli mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükran duygularımla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER