YAZAR VE ŞAİRLERİ BULUŞUYOR

YAZAR VE ŞAİRLERİ BULUŞUYOR
Zonguldak´ın Çaycuma ilçesinde belediye, ilçenin kültürel yaşamına katkıda bulunan usta şair ve yazarları yapacağı bir etkinlikle buluşturuyor.
Çaycuma Belediyesi ilçenin kültürel yaşamına katkıda bulunan usta şair ve yazarları yapacağı bir etkinlikle buluşturuyor. Kendi meslek dallarında veya roman, hikaye ve şiir türünde kitap yazan Çaycumalı olup, işleri nedeniyle il dışında bulunan yazar ve şairleri ilçedeki diğer yazar-şairler ve halkla buluşturarak Çaycuma´da bir ilki gerçekleştireceklerini vurgulayan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, &[#]8220;Geçmişte mesleki görevleriyle ilçemizi temsil eden bu yazarlarımızın kültürel manada da bu görevi üstlenmelerinden ve mesleki kariyerlerinin yanında yazarlık kariyerlerini ekleyen bu hemşerilerimi kutluyor. Teşekkürlerimi sunuyorum. 10 Mart belediye sinemasındaki bu etkinliğimize sanatsever tüm halkımızı davet ediyorum&[#]8221; dedi.
Gülşen, 10 Mart Cumartesi günü belediye sinemasında yapılacak olan usta şairler ve yazarlar etkinliğine tüm sanatseverleri davet etti.
Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2012, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER