Yazıcıoğlu İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret etti

Yazıcıoğlu İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret etti

Yazıcıoğlu İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret etti
Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu, 18-24 Mart Dünya “Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında İzmirlioğlu Huzur evini ziyaret ederek, Yaşlılar ile bir araya geldi.

Yazıcıoğlu beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yazıcıoğlu ile birlikte İzmirlioğlu Huzurevi Müdiresi Zeynep Yüksel Ünal’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Huzurevinde kalan yaşlılar ile bir araya gelerek sohbet eden Yazıcıoğlu, “Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçemizde bulunan İzmiroğlu Huzurevini ziyaret ettik. Önce Huzurevi Müdiremiz sayın  Zeynep Yüksel Ünal hanımefendiyi makamında ziyaret ederek daha sonra birlikte yaşlılarımızın yanına geçerek sohbet ettik. Millet olarak, değerlerimizin ve kültürümüzün taşıyıcıları, baş tacımız olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek en temel insani görevimizdir. Bu vesileyle yaşlılarımızın ve tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftalarını kutluyor, her birinin ellerinden öperek sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum.”dedi.

ÜNAL TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Huzurevi Müdiresi Ünal ise  Yazıcıoğullarına teşekkür etti.Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER