YENİ BELEDİYE BİNASINDA SONA GELİNİYOR

Murtaza Mahallesi Beyçayırı Stadı yanında yapımı devam eden belediye binasındaki çalışmalarda sona geliniyor.

YENİ BELEDİYE BİNASINDA SONA GELİNİYOR

gundemeregli.com-Murtaza Mahallesi Beyçayırı Stadı yanında yapımı devam eden yeni belediye binasındaki çalışmalarda sona geliniyor. Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Hüseyin Uysal’ın şehir dışında olmasından ötürü belediye başkanlığı vekaletini üstlenen Başkan Vekili Hasan Pınarcık Beraberinde Başkan yardımcısı İsmail Başel ,Meclis üyeleri Fevzi Ekşi ve Mehmet Erdoğan ile birlikte belediye binasındaki son durumu incelemek üzere Beyçayırı Stadı yanındaki yeni belediye binasına geldi.

Pınarcık binanın büyük ihtimalle iki ay içerisinde taşınacağını söyledi.  Avm’ nin neredeyse sıfır masrafla yeni bir Belediye binasına dönüştürüldüğünü belirten Pınarcık sözlerine şöyle devam etti;

‘’Ereğli’mizin çağdaş bir belediyeye ihtiyacı vardı. Belediye binamıza özürlü vatandaşlarımız asansör olmadığı için, yürüyen merdiven olmadığı için üst katlara çıkıp sorunlarını iletememişlerdi Bu Ereğli’de bu büyük bir eksiklikti. İçinde bulunduğumuz bina her ne kadar Avm diye yapılsa da bizler bunu son değişiklikle belediye binasına çevirdik. Firmanın yetkilileri en kısa zamanda binayı hazırladılar. Büyük ihtimalle iki ay içerisinde binaya taşınmış olacağız. Binamız dört dörtlük belediye hizmetleri açısından hazır sayılır. Eski binamızdaki bütün malzemelerimizi buraya taşıyoruz. Diyebiliriz ki sıfır masrafla yeni bir belediye binasına kavuşuyoruz. Ereğli halkına değerli hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun İnşallah burada Ereğli’ye daha güzel hizmetler vereceğiz. Halkımızda bu yeni binada daha güzel hizmetlere kavuşacak.’’ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER