Yeni iş makineleri törenle hizmete girdi

Alaplı Belediyesi&65279; tarafından yeni alınan iş makineleri, Cuma Namazı sonrası Alaplı Merkez Cami önünde düzenlenen tören sonrası hizmete girdi.

Yeni iş makineleri törenle hizmete girdi

Gerçekleştirilen Törene, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday adayı Harun Akın, Gülüç Belediye Başkanı M.Gökhan Demirtaş, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Eski İl Başkanı Halil Furat, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Ak Parti Alaplı Eski İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninin açılış konuşmasını yapan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ´Bugün burada Belediyemize yeni aldığımız 3 adet aracın hizmete açılışını yapmak için toplandık. Alaplı Belediyemizin araç parkını genişlettiğimiz için son derece mutluyuz. Bu araçların alınmasında bize destek ve yetki veren Alaplı Belediyesi Meclis üyelerimiz başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, Devlet Malzeme Ofisi´ne, İller Bankasına ve önceki dönem Belediye Başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun´ dedi.
Araçların Alaplı Belediyesine kazandırılmasında emeği geçen herkese tekrar yürekten teşekkür ettiğini ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ´Bu araçlar bundan böyle Alaplı´mızın her köşesinde halkımıza hizmet vereceklerdir. 9 ay gibi kısa bir sürede Alaplı´da çok başarılı işlere imza attığımızı düşünüyorum. Ben en başında söylemiştim. Ben Alaplı sevdalısı biriyim. Bu sevda ve ekip arkadaşlarımızla birlikte Alaplı halkına en iyi hizmeti veremeye devam edeceğiz “ dedi.

ÇAĞLAR, ALAPLI’YA HAYIRLI OLSUN

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin´in ardından söz alan Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar´da yaptığı konuşmada yeni alınan araçların Alaplı´ya hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

KÖKTÜRK, “ALAPLI BELEDİYESİ KISA ZAMANDA ÇOK İYİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI”



MİLLETVEKİLLERİ, “CANDAN,HABERAL VE UYSAL MESAJ GÖNDERDİ”

“YAPILAN DUALARIN ARDINDAN AÇILIŞ KURDALESİ KESİLDİ”

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2014, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER