Yeniköy yeniden aday

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Gençlik Örgütü mevcut İl Başkanı Orhan Yeniköy Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan İl Gençlik Örgütü seçimine yeniden aday oldu.

Yeniköy yeniden aday
Cumhuriyet Halk Partisi Sivas GençlikÖrgütü mevcut İl Başkanı Orhan Yeniköy Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan İlGençlik Örgütü seçimine yeniden aday oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Binasında gerçekleşen basıntoplantısına Orhan Yeniköy ve Yönetim listesinin yanısıra Merkez İlçe GençlikÖrgütü Başkanı Cem Eren Tüzün´de katıldı.

Yaklaşık olarak 8 yıldır Cumhuriyet HalkPartisi çatısı altında Siyaset yaptığını aktaran ve sözlerine başlayanCumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Gençlik Örgütü Başkanı Orhan Yenikköy, Bu zaman zarfı içerisindememleketim olan Zonguldak´ta başlayıp, son 5 yıldır Sivas´ta olmak kaydıyla mücadelemi parti içerisinde çeşitli görevler alaraksürdürmekteyim. Cumhuriyet Halk Partisi´nin bayrağını, altı oku, ideolojisinihiçbir zaman mücadelemden eksik etmedimdedi.

Yaşamının ve hayata karşı duruşununCumhiyet Halk Partisi doğrultusundaşekillendiğini dile getiren Orhan Yeniköy, Vermiş olduğum mücadele hiçbir zaman kişilerinçıkarına değil Cumhuriyet Halk Partisi menfaatine göre gelişti diye konuştu.

13 yıllık AKP İktidarının yaptıklarınınkaygı verici olduğunun altını çizen ve endişelerini dile getiren Sivas GençlikÖrgütü İl Başkanı Orhan Yeniköy, 13 yıllık Akp iktidarında, bu gün geldiğimiznoktada ülkesinin geleceği için kaygı duyan genç bir kardeşiniz, arkadaşınızolarak, Van´da küçücük evladının cesedini sırtında 16 km taşıyan babayı,Roboski´de katledilen 34 canı, Reyhanlı´da ki annenin çığlığını, kader diyeüstü örtülen Soma´yı , çoğu zaman üzerinde bile durulmayan iş cinayetlerini,Berkin´in o dağ yüreğini, Ali İsmail´in mücadelesini, Ethem´e sıkılan poliskurşununu, uyuşturucu çetelerinin katlettiği yiğit Hasan Ferit´i, çocuklarapark yapmak için çıktıkları yolda Suruç´da can veren kardeşlerimizi, dillerindebarış türküleriyle katledilen Ankarada´ki canlarımızı ve evinde hiç bir suçuolmadığı halde ailesinin gözü önünde öldürülen Dilek Doğan´ı unutmadım açıklamasında bulundu.

AKP´nin ve mevcut Cumhurbaşkanı´nınizlediği politikalar sebebiyle sivil halkın hayatını kaybettiğini ifade edenOrhan Yeniköy, Bizler, Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak AKP´nin dayattığı bunca zulmü kabul etmiyoruz! Gücümüzü başta Mustafa KemalATATÜRK´ten , örgütümüzden ve Ankarada ki katliamda yaşamını yitiren Malatyagençlik örgütünde ki arkadaşlarımızdan alıyoruz. Tümbu yaşanan acıların, dayatılan faşist diktatörlüğün karşısında durmak, mücadeleetmek adına, ben Orhan Yeniköy ve arkadaşlarım yaşanacak bir Türkiye için,Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Gençlik Örgütü il başkanlığına adayım sözleri ile basın toplantısını noktladı.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER