YILMAZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

YILMAZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
gundemeregli.com-Kdz Ereğli ilçesinde 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi İsmail Yılmaz Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Gülüç Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
AK Parti’den Gülüç Belediye Başkanlığına aday adayı olan İsmail Yılmaz bu gün parti binasında düzenlenen toplantı ile aday adaylığını resmen açıkladı. İsmail Yılmaz’ın aday adaylığını açıkladığı toplantıya AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanı Murat Sesli, AK Parti Kdz. Ereğli Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse ile belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
YILMAZ: “BİR BİRİMİZE DESTEK OLMAK MECBURİYETİNDEYİZ”
Gülüç Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladığı toplantıda konuşan İsmail Yılmaz, beldenin kuruluşundan bu güne kadar görev yapan tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. AK Parti’de aday adaylığını açıklayan hiç kimsenin bir birine rakip olmadığını ifade eden Yılmaz “Gülüç’e bundan önce emeği geçen kurucu belediye başkanımız merhum İbrahim Hasçelik’e, ikinci başkanımız İbrahim Yalçın beye ve şu anda mevcut belediye başkanımız Aydın Güngör beye bundan önce yaptığı ve bundan sonrada yapacağı çalışmalardan dolayı teşekkürlerimi arz ediyor yanındaki meclis üyelerine de bununla birlikte teşekkür ediyorum. Tabi ki bu bir hizmet yarışı. Herkes aday adayı olacak. Kimse aday adaylığını bir birine rakip değil, hizmette yarış olarak görmelidir. Bizler bir aileyiz. Ailede kavga olmaz. Hepimiz belli bir noktada, belli bir icraatları yapmakla, hizmetleri vatandaşa ulaştırmakla ve bu hizmetler için aday olmakla mükellefiz. Biz burada bunu yaparken; hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi bir çatı altında, dağınıklığı toplamak adına da birbirimize destek olmak mecburiyetindeyiz. Bunu yaparken yine aynısını tekrar ediyorum; her aday adayımız bilmelidir ki bundan sonra da müracaatlar olacaktır, olmalıdır. Bu arkadaşlarımızla beraber AK Parti teşkilatı kimi aday gösterirse biz yine de omuz omuza mücadele etmeye varız, bundan sonra da olacağız” dedi.
AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı Başkanı Hasan Erpolat ise konuşmasında İsmail Yılmaz’ın aday adaylığının herkese hayırlı olmasını dileyerek, teşkilat olarak AK Parti’nin Gülüç’te başarılı olması için çalışacaklarını söyledi.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’da aday adaylığı başvuru süresinin 1 Kasım’da sona ereceğini, son haftaya girilmesi dolayısıyla partide yoğunluk yaşanacağını belirtti. İsmail Yılmaz’a aday adaylığı sürecinde başarılar dileyen Çakır “AK Parti ailesi olarak Ereğli ilçe merkezinde, Kandilli beldemizde, Ormanlı beldemizde neyi talep ediyorsak, Gülüç beldemizde de çıtayı yükseltebilecek aday adayının arkasında hep birlikte mücadele ederek Ereğli’nin ilçe merkez ve beldelerinin tamamını almayı hedefliyoruz” dedi.
“SIKILMADIK EL, KAPISI ÇALINMADIK EV BIRAKMAYACAĞIZ”
Kdz. Ereğli’ye iktidar güneşinin doğması gerektiğini söyleyen Çakır, iktidarın ilçeye yaptığı hizmetlere karşın belediyenin AK Parti’de olmayışı nedeniyle hizmetlerin bir ayağının hep eksik kaldığını ifade etti. Çakır konuşmasında şunları söyledi: “İktidarın yapmış olduğu hizmetleri hepimiz yakinen takip ediyoruz. Bir büyük hastane, bir fen lisesi, bir adliye binası, bu hafta da açılışını yapacağımız köprülü kavşak çalışmasıdır. 12-13’e yakın okul ve bunun gibi nice hizmetleri Ereğli’ye kazandırıyoruz. Ama bu hizmetlerin bir ayağı maalesef eksik oluyor. Bu şehirde küçük düşünenler, ‘bu şehir büyürse bizim kontrolümüzden çıkar’ diyenlerden dolayı bu şehir 20 senedir küçülüyor. Ereğli için üstümüze düşeni yapmak zorundayız. Kendimiz için, geleceğimiz için, çoluk çocuğumuz için artık Ereğli’de iktidar güneşini doğdurmak zorundayız. Bununla ilgili biz teşkilat olarak gerekli çalışmaları yapıyoruz. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe teşkilatımız, mahalle ve köy temsilcilerimiz hizmete hazır. Bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Adaylar belirlendikten sonra neticesinde en kuvvetli bir şekilde çalışmalarımızı gece-gündüz sürdüreceğiz. Sıkılmadık el, kapısı çalınmadık ev bırakmayacağız.”
Yapılan konuşmaların ardından İsmail Yılmaz salonda bulunanlarla tek tek tokalaşıp tebrikleri kabul etti.
Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2013, 16:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 10 yıl Önce

BEN HATIRLIYORUM GÜLÜÇ BELDESİ ZAMANIN İKTİDARI ANAVATAN PARTİSİNİN SİYASİ KAZANIMLARI UĞRUNA KDZ. EREĞLİ’DEN BÖLÜNMÜŞTÜ. GÜLÜÇ BELDESİYLE KDZ. EREĞLİ´Yİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN GÜLÜÇ KÖPRÜSÜNÜN BİR YAKASI BİR BELEDİYE, DİĞER YAKASI BAŞKA BİR BELEDİYE.!!! SANKİ DUVARLA İKİYE BÖLÜNMÜŞ GİBİ. NEREDE GÖRÜLMÜŞ BÖYLESİ BİR ÇARPIK VE UCUBE KENTLEŞME...!!! BÖLGESEL KALKINMAMIZA VE HALKIMIZIN HİZMET ALMASINA ENGEL OLAN BÖYLESİ BİR UCUBE KENTLEŞMEYE DUYARSIZ KALARAK ÇÖZÜM ÜRETMEYEN İKTİDARIYLA, MUHALEFETİYLE TÜM BÖLGE MİLLETVEKİLLERİMİZİ VE YEREL YÖNETİCİLERİMİZİ KINIYORUM.

BERLİN DUVARI BİLE YIKILALI KAÇ SENE OLDU. BİZ İSE İLÇE VE BELDE OLARAK SİNERJİ OLUŞTURMAMIZA, GELİŞMEMİZE VE KALKINMAMIZA ENGEL OLAN SİYASİ VE EKONOMİK ÇIKAR DUVARLARINI BİR TÜRLÜ YIKAMADIK. YETER ARTIK. BÖYLESİ BİR UCUBE KENTLEŞMEYE ARTIK BİR SON VERİLMELİDİR. HATANIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KÂRDIR. SAĞIR SULTANLARA DUYURULUR.

M. KEMAL ATATÜRK DİYOR Kİ;

1- “BİR MİLLETTE, ÖZELLİKLE BİR MİLLETİN İŞ BAŞINDA BULUNAN YÖNETİCİLERİNDE ÖZEL İSTEK VE ÇIKAR DUYGUSU, VATANIN YÜCE GÖREVLERİNİN GEREKTİRDİĞİ DUYGULARDAN ÜSTÜN OLURSA, MEMLEKETİN YIKILIP KAYBOLMASI KAÇINILMAZ BİR SONDUR.”

2- “TAKİP EDİLEN AMAÇLAR HİÇBİR ZAMAN KİŞİSEL OLMAMALIDIR.”

SAYGILARIMLA

https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Kalite gönüllüsü, Quality volunteer
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”

SIRADAKİ HABER