Yol verme tartışması kazayla sonuçlandı

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde bir otomobil sürücüsü trafikte yol verme yüzünden tartıştığı motosiklet sürücüsüne çarptı.

Yol verme tartışması kazayla sonuçlandı
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde bir otomobil sürücüsü trafikte yol verme yüzünden tartıştığı motosiklet sürücüsüne çarptı. Motosiklet sürücüsü kazada yaralanırken, kaçmaya çalışan otomobil sürücüsü ise polis tarafından yakalandı. Yaşanan kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Kaza, Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, şehir merkezine seyir eden 67 UE 061 plakalı otomobil sürücüsü Yusuf B. (23) ile 07 SY 677 plakalı motosiklet sürücüsü Serdar D. (31) yol verme yüzünden tartıştı. Aynı istikamette seyir eden otomobil Yalı Caddesi mevkiine gelindiğinde motosiklete çarparak kazaya neden oldu. Yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralıyı ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Kazayı gören Turan Hoca isimli vatandaş, Ben hemen arkasındaydım. benim önümde oluyor olay. Solunda geçerken neden kaçmıyorsun muhabbeti olduktan sonra küfür geldi dedi.
Motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazadan sonra kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsü Yunus B. polis tarafından yakalanarak ifadesinin alınması için karakola götürüldü.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Sahil bulvarı üzerinde meydana gelen kaza yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otomobilin motosikleti sıkıştırarak çarptığı ve kaza yerinden uzaklaştığı görüldü.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER