Yol, yok, doğalgaz yok

Yol, yok, doğalgaz yok

Yol, yok, doğalgaz yok

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Merkez MahallesiIhlamur Sokak’taki bir binanın sakinleri yollarının olmaması ve yerinin belliolmaması nedeniyle doğalgaz bağlayamadıklarını, yol istediklerini belirterekbelediyeden yardım istiyor.

Alaplı ilçesine bağlı Merkez Mahallesi IhlamurSokak’ta 25 sene önce yapılan birbinanın ne yolu belli, nede binaya doğalgaz bağlanabiliyor. Taksininbile uğramadığı bina sakinleri tali yolu kullanıyorlar. Daha önceki dönemlerebelediyeye talepte bulunan bina sakinleri bir netice alamadıklarını belirterekBelediye Başkanı Nuri Tekin’den yardım istediler.

Belediyeden sadece yol istediklerini belirtenBina sakinleri, “ Burada yolumuz olmadığı ve belli olmadığı için doğalgazbağlatamıyoruz. Tali yolu kullanıyoruz. Taksi bile bulunduğumuz yere gelmiyor.İlçemizde başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanımız Nuri Tekin’denyardım bekliyoruz. Kendisi her mahalleye ve her sokağa girerek ilçe halkımızıntakdirini kazandı. Bizde kendisinden yol yapılması noktasında destekbekliyoruz” şeklinde isteklerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2016, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER