Zabıta, kaldırım işgaline karşı uyardı

Kdz Ereğli Belediyesine bağlı Zabıta müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki kaldırım işgallerine son vermek amacıyla süper marketleri ve esnafı uyardı.

Zabıta, kaldırım işgaline karşı uyardı

gundemeregli.com-Kdz Ereğli Belediyesine bağlı Zabıta müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki kaldırım işgallerine son vermek amacıyla süper marketleri ve esnafı uyardı.

Modern, sağlıklı ve yaşanabilir bir Kdz. Ereğli için yatırımlarını sürdüren zabıta müdürlüğü ekipleri bir yandan da kent disiplinini bozan uygulamalarla da mücadele etmeye devam ediyor. Bu kapsamda zabıta ekipleri kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik ilçe genelinde market ve işyerinin ön kısmına yaya kaldırımlarını kapatacak şekilde kurulan sebze-meyve ve karpuz reyonlarının kaldırılması için tebligat yaparak, verilen süre içerisinde işgalleri kaldıran işyerlerine gereken hassasiyetin gösterilmesi konusunda işyerlerine uyarı ve ikazlar yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 11:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Önder Önder
Önder Önder - 10 yıl Önce

Uygulama çok güzel inşaallah bundan sonra kaldırım yerine yolda yürümek zorunda kalmıyacağız, Bu uygulamanın devamı olarak kaldırımları işgal eden oto galericilerinede uyarı yapılmasını ve kaldırımlardaki satılık araçlarında kaldırılmasını dilerim.

SIRADAKİ HABER