Zabıta ‘Kan’ verdi..

Zabıta ‘Kan’ verdi..

Zabıta ‘Kan’ verdi..


190. Zabıta haftası kutlamaları kapsamında,Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Kızılay işbirliğiyle Kan Bağışıkampanyası düzenlendi.

Kdz.Ereğli BelediyesiZabıta Müdürlüğü, kuruluşunun 190.yıldönümü ve Zabıta Haftası kutlamalarıkapsamında, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle, kan bağışı kampanyasıgerçekleştirdi.

Kdz.Ereğli Belediyesiönünde gerçekleştirilen etkinlikte Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay,Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, zabıta vebelediye personeli ile vatandaşlar kan verdi.

‘BU ORGANİZASYONLAR ÖRNEK OLMALI’

Kızılay Kan Merkezidoktorlarından Mehmet Günaydın, Kdz Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ileortaklaşa kan bağışına personelin ilgi gösterdiğini belirterek; “Zabıtaarkadaşlar kampanyamıza ilgi gösteriyorlar. Bu çeşit organizasyonların tüm kamuve sivil toplum kuruluşlarına örnek olmasını bekliyoruz. Çünkü kan, kaynağısadece insan olan, her zaman acil ve sürekli ihtiyaç olan tek ilaçtır. Ereğli halkıda sağ olsun, kan bağışı konusunda son derece duyarlı. Bu duyarlılığın da tüm ilimizeörnek olmasını diliyoruz” dedi.

“KAN BAĞIŞI EREĞLİ’DE İKİYE KATLANDI”

Türk Kızılayı Kdz.EreğliŞube Başkanı Yusuf Oktay da ilçede kan bağışında bulunan vatandaşlarınsayısının her geçen gün arttığını belirterek, Kdz.Ereğli Belediyesine gösterdikleriduyarlılık için teşekkür etti.

Oktay; “Karadeniz Ereğli’dekan bağışı kampanyalarımızda toplanan kan sayısı 4 binlerden, 8 binlere kadaryükselmiştir. Bu da emekle oluyor. Ereğli şubesi olarak biz her zaman kantoplayan kan merkezimizin yanındayız. Kdz.Ereğli Belediyesi ise şubemizin herzaman yanında. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Uysal’a teşekkür ediyorum”dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 06:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER