Zonguldak daha aydınlık olacak

Zonguldak daha aydınlık olacak

Zonguldak daha aydınlık olacak

Başkent EDAŞ, Zonguldak’taki yatırımlarını eylülde de sürdürdü. 1.840aydınlatma armatürünün kontrolden geçirildiği kentte, 7 ilçeyi kapsayan bölgede62.9 kilometre uzunluğundaki hattın bakımı da gerçekleştirildi

BaşkentEDAŞ, sürdürülebilir ve kaliteli enerji hedefleri kapsamında Zonguldak’takiyatırımlarına eylül ayında da devam etti. Merkez, Kozlu, Kilimli, Çaycuma,Devrek, Gökçebey, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde 1.840 aydınlatma armatürününkontrolden geçirildiği kentte, Kozlu, Kilimli, Çaycuma, Devrek, Gökçebey,Ereğli ve Alaplı’yı kapsayan 62.9 kilometre uzunluğundaki hattın bakımınıyaptı. Merkez, Kozlu, Kilimli, Çaycuma, Gökçebey ve Ereğli’de 31 dağıtımmerkezinin bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, yine Merkez, Kozlu,Devrek ve Gökçebey ilçelerinde bulunan 36 elektrik panosunun kontroldengeçirdi.

YENİ YATIRIMLAR

BaşkentEDAŞ, eylül ayında yeni yatırımlara da hız verdi. Kentte bulunan 340 yeniaydınlatma armatürünün montajını gerçekleştiren Başkent EDAŞ, 7.5 kilometreuzunluğundaki yeni kablo döşemesini tamamladı. Kentte 55 yeni elektrikpanosunun yanı sıra 2 yeni trafo montajını da gerçekleştirdi.

BaşkentEDAŞ’ın Zonguldak’taki yatırımları önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER