Zonguldak İşçi Emeklileri Derneği, Çalışkan’ı destekleyecek

Zonguldak İşçi Emeklileri Derneği, Çalışkan’ı destekleyecek

Zonguldak İşçi Emeklileri Derneği, Çalışkan’ı destekleyecek
Tüm İşçi Emeklileri dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Genel başkan Satılmış Çalışkan’ı destekleme kararı aldı. 
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, 26 Kasım 2016 tarihinde yapılacak genel kurul öncesi genel kurul üyeleri ile bir araya geldi.
Toplantıya ilçe başkanları da katıldı. Derneğin Genel Başkanı Satılmış Çalışkan’ın aday olduğu kongrede tek liste olacağına dikkat çeken Sarıoğlu, şöyle dedi:
“2002 yılından itibaren Tüm İşçi Emeklileri Derneği Zonguldak Şubesinin yönetim kurulundayım. 2006 yılından itibaren de Şube Başkanlığı yapıyorum. Batı Karadeniz olarak zaman zaman kongrelerimizde buluşuyoruz. Yeteri kadar irtibat kurmasak da çabalıyoruz. Zonguldak’ta Milletvekillerimizle, siyasi parti temsilcilerimizle zaman zaman görüşüp emekli sorunlarını aktarıyoruz. Sayın Valimizle, belediye Başkanlarımızla her konuda görüşmelerimiz devam ediyor. 2002 yılından itibaren Türkiye genelinde birçok şube kongrelerine katıldım. Batı Karadeniz olarak biz onlara göre daha sıcak, meselesine hakim ve başkanlarıma bir telefon ettiğim zaman anında toplanabilen bir bölgeyiz. Bunun için Zonguldak’ın bir yeri vardır. Zonguldak denilince Türkiye genelinde bütün emekli, siyasiler olsun ve ülkeyi idare edenler değer verirler. Aranızda kongrelerde bizim Zonguldak olarak yaptığımızı ve oradaki hareketlerimizi bilen arkadaşlarımız var. Biz 26 Kasım 2016 tarihindeki kongrede başta Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımızı, siyasi parti ayrımı yapmadan bütün parti başkanlarını ve bütün Milletvekillerimizi davet ettik. İnşallah çok güzel bir kongre olacak.”
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 07:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER