Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir´den teşekkür ziyareti

Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ve Rödovans İşletmecileri, AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu’na teşekkür ziyareti düzenledi.

Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir´den teşekkür ziyareti

Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ve Rödovans İşletmecileri, AK Parti ZonguldakMilletvekili Çaturoğlu’na teşekkür ziyareti düzenledi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim KuruluBaşkanı Metin Demir ve Zonguldak ili Rödovanslı saha işletme sahipleri RödevansSaha İşletme Sahipleri Aladdin Kurnaz, Suat Velioğlu ve Musa Bahadır, TürkiyeBüyük Millet Meclisinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nateşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Çaturoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; başındansonuna kadar takip ettiğimiz Rödovanslı Saha İşletmecilerinin umutla beklediği BakanlarKurulu Kararı geçen hafta resmi gazetede yayımlarak yürürlüğe girmişti.Kararnamenin yürürlüğe girmesiyle rödovans işletmecilerimiz rahat bir nefesaldılar. İşçi istihdamı konusunda da kendilerinden bir ricamız oldu. İnşallahgerekli çalışmalarını yaparak iş bekleyen gençlerimize tekrar istihdam kapısıaçılmış olacaktır. Bugüne kadar Zonguldak rödovans saha işletmecilerineverdiğimiz destek devam edecektir.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir veyanındaki heyet bu güne kadar kendilerine verdikleri destekten dolayı veTBMM’de ağırlanmaktan dolayı Milletvekili Çaturoğlu’na teşekkür ettiler.

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 07:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER