Zonguldak Valisi Ali Kaban 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama mesajı

Zonguldak Valisi Ali Kaban 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama mesajı

Zonguldak Valisi Ali Kaban 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama mesajı

Zonguldak Valisi Ali Kaban 30 AğustosZafer Bayramının 94.yılını yayınladığı yazılı mesajla kutladı. Kaban şunlarısöyledi;

Büyük Türk milleti  tarihboyunca  bağımsızlık   ve özgürlüğünden ödünvermemiş, esareti kabul etmemiş, canıpahasınada olsa ilke ve değerlerinden asla vazgeçmemiştir.

Bu bağımsızlık ve özgürlük tutkusu, Türkmilletinin herzaman onurlu ve güçlü bir biçimde var olmasınısağlamıştır.milletimizin azim ve kararlılığı, şanlı ordumuzun güç ve cesaretisayesinde gurur duyduğumuz büyük zaferler kazanılmış, bu zaferler varlığımızıgüçlendirmiş ulusumuzun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığı tüm dünyayagösterilmiştir.30 ağustos zaferi, milletimizin aydınlık yarınlara ulaşacağınıngöstergesi olmuş, bağımsız ve milli egemenliğe dayalı Türkiye cumhuriyetidevletinin kurulmasının yolunu açmıştır. Türkiye cumhuriyeti, başta büyükAtatürk olmak üzere yurdunu ve milletini seven kahramanların,aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere kutsal birer mirasıdır.

30 Ağustos Zafer Bayramında başta Türkiyecumhuriyetinin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere,vatan savunması ve bağımsızlık uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizive kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, milletimizin 30 ağustoszafer  bayramını  kutluyor. Saygılar sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER