Zonguldak yolları masaya yatırıldı

AK Parti’nin çiçeği burnunda Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu Zonguldak’ta devam eden tüm duble yol çalışmalarının bir an önce tamamlanması için kolları sıvadı.

Zonguldak yolları masaya yatırıldı
AK Parti’nin çiçeği burnunda Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu Zonguldak’ta devam eden tüm duble yol çalışmalarının bir an önce tamamlanması için kolları sıvadı. 
Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turan ile Ankara’daki makamında birlikte görüşen AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özbakır ve Çaturoğlu, Zonguldak- Ereğli, Devrek-Ereğli karayolları ile Alaplı karayolun kapanan şehir merkezi girişi konusunda Genel Müdür Turan’dan bilgi aldı ve vatandaşlardan gelen talepleri ilettiler.

ZİYARETTEN MEMNUN AYRILDILAR

Zonguldak’ta yılan hikayesine dönen duble yollar için düğmeye basan ve tüm yolları Genel Müdürlükte yapılan görüşmede masaya yatıran iki Milletvekili Ankara’daki ziyaretten memnun ayrıldı.

ÇATUROĞLU ZİYARETİ DEĞERLENDİRDİ

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyareti değerlendiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu yaptığı açıklamada, “Sayın Karayolları Genel Müdürümüzü Milletvekili Büyüğüm Hüseyin Özbakır ile birlikte ziyaret ettik. Gerçekten Zonguldak adına faydalı bir görüşme oldu. Malum yollarımız konusunda vatandaşlarımızdan yoğun talep var. Bu söz konusu yollarda yaşanan sorunların çözümünü kısa sürede sağlayarak, hizmete girmesi adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sayın Genel Müdürümüz Turan, Zonguldak ilinin coğrafi zorluklarına dikkat çekerek, yol çalışmalarını önümüzdeki yılın sonuna kadar tamamlanacağının müjdesini verdi. Devrek- Ereğli yolu ve Alaplı girişi konusunda ise sorunlarının takipçisi olacağını ve ne gerekiyorsa yapılacağı noktasında bizlere garanti verdi. Sayın Milletvekili büyüğüm Sayın Özbakır ile mevcut yoların tamamlanmasını ve Genel Müdürümüz Turan’ın bizlere verdiği sözlerin takipçisi olacağız ve güzel neticeler alacağımıza yürekten inanıyoruz. Vatandaşlarımız endişe etmesi bu yollar bitecek, bizlerde sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

İÇİŞLERİ MÜSTEŞARI İLE GÖRÜŞTÜLER

Öte yandan AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özbakır ve Çaturoğlu İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Mükerrem Ünlüer ile de makamında görüşerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular ve Zonguldak’ta yapılacak ve yapılması gereken konulara değerlendirme yaptılar.
Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER