Zonguldak´a geliyor

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bir dizi ziyarette bulunmak ve Memur Sen üyeleriyle buluşmak üzere Zonguldak´a gelecek.

Zonguldak´a geliyor
 Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bir dizi ziyarette bulunmak ve Memur Sen üyeleriyle buluşmak üzere Zonguldaka gelecek. 
Memur-Sen Türkiye Buluşması kapsamında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Zonguldak Memur Sen İl Temsilciliği ve iş kollarına bağlı üyeler ile bir araya gelecek.Memur Sen İl Temsilciliğinden yapılan açıklamada “Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye konulu Teşkilat toplantımız vesilesiyle Zonguldak’ta olacaktır. 6 Mayıs 2016 Cuma günü aramızda olacak olan Sayın Genel Başkanımız yerel ve genel gündeme dair bir takım konuları değerlendirmek, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve üyelerimizle buluşmak amacıyla ilimize teşrif edeceklerdir. Bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan Genel Başkanımızın konuşma yapacağı Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye” temalı teşkilat buluşmamıza tüm üyelerimiz, hemşerilerimiz davetlidir” denildi.
Saat 16:00’da Zonguldak’ta olması beklenen Ali Yalçın, Saat 17:00’de BEÜ Rektörü Mahmut Özeri makamında ziyaret ettikten sonra, 17:30’da Genel Maden İş Sendikasını ziyaret edecek. Ali Yalçın ziyaretlerin akabinde, 18.00de Genel Maden İş Sendikası salonunda üyelere ve davetlilere hitap edecek.
Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 06:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER