ZONGULDAK´I TEMSİL EDECEK

ZONGULDAK´I TEMSİL EDECEK
gundemeregli.com-Zonguldak’ta gerçekleştirilecek olan vücut geliştirme şampiyonasına Zonguldaklı Cenk Karalı da katılarak Zonguldak’ı temsil edecek.
10-13 Nisan 2014 tarihinde Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek olan Vücut Geliştirme Şampiyonası’na Zonguldaklı sporcu Cenk Karalı da katılacak. Şampiyonaya Türkiye genelinden 200 sporcunun katılacağını ifade eden Karalı, şöyle konuştu:
“10-13 Nisan 2014 tarihleri arasında Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Zonguldak’a Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek. Uzun yıllar vücut geliştirme sporuna emek vermiş biri olarak bu şampiyonada yer alacağım. Bu spor dalına çok genç yaşlardan itibaren 11 yılımı verdim. Artık emeğimin semeresini alma vaktinin geldiğini düşünmekteyim. Şampiyonaya Türkiye genelinde yaklaşık 200 sporcu katılacak. Zonguldak’ı temsilen katılacak sporcu ben olacağım. Bu şampiyonaya gece gündüz demeden istikrarlı bir şekilde çalışmaktayım. Bu anlamda da bu şampiyonadan derece almak istiyorum. Diğer bir hedefim ise milli takıma girmek olacaktır. Gönlümüzde yatanlar bunlar. Ola ki şampiyonada bir derece elde edemedik önümüzdeki diğer şampiyonlarda derece elde edip arkamızdan gelen ve bu spora gönül vermiş gençlere ağabeylik yapmaya devam edeceğim.”
Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2014, 07:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER