Zonguldak’ımızın önünü açmak için ne gerekiyorsa yapacağız

7 Haziran seçimlerinin ardından Vekil seçildiği günden bu yana Kdz. Ereğli’ye bağlı 30 köy ve 3 beldeye teşekkür ziyareti gerçekleştiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Zonguldak’ımızın önünü açmak için ne gerekiyorsa yapacağız


7 Haziran seçimlerinin ardından Vekil seçildiği günden bu yana Kdz. Ereğli’ye bağlı 30 köy ve 3 beldeye teşekkür ziyareti gerçekleştiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kdz. Ereğli’ye bağlı 30 köyün yanı sıra Gülüç ve Ormanlı beldelerinde de ziyaret gerçekleştiren Çaturoğlu bu ziyaretlerin ardından ilçedeki Kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret eden Çaturoğlu ve beraberindeki heyet burada TSO Yönetim Kurulu başkanı Yaşar Tetiker ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan TSO Yönetim Kurulu başkanı Yaşar Tetiker, Bizim için en önemli ziyaret seçimlerden sonra olmasıdır. Seçimlerden önce bütün partiler sağ olsunlar bilgilendirme adı altında bizleri ziyaret ettiler ama bizi seçimlerden sonra ziyaret etmek çok önemliydi, sağ olsun değerli milletvekilimde bunu gerçekleştirdi “dedi.

Kdz. Ereğli’nin çok büyük rahatlama içerisinde olduğunu dile getiren Tetiker şunları söyledi; “Ben Kdz. Ereğli’nin çok büyük bir rahatlama ile karşı karşıya kaldığını görüyorum ve inşallah da böyle olacak. Biz bundan önceki dönemde çok sıkıntı çektik. Kimseyle hiçbir işim olmaz, hiç kimseyle en ufak kompleksim olmaz ama eğer bir haksızlık varsa, bir baskı varsa bunları anlatmak benim görevimdir. Allaha çok şükür şimdi bütün her şeyin kalktığını görüyorum. Kdz Ereğli’nin bundan sonraki günlerde rahatlayacağına inanıyorum. İnşallah Erdemir’ le tamamen bundan sonraki ticari ekonomik çalışmalarımızı ortak düşünce ortak akılda bir sonuca çıkarsak hayırlı olacağının düşüncesindeyim. Umudumuzda var, gücümüzde var Allah’a çok şükür, vekilimizde yanımızda bundan sonra mücadelemiz daha iyi yerlere gidecektir, daha büyük başarıları inşallah Kdz Ereğli görecektir” dedi.

“ZONGULDAK’IMIZIN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN HEP BERABER GÜÇ BİRLİĞİ YAĞACAĞIZ “

İlk kurum ziyaretlerini TSO’ ya gerçekleştirdiklerini belirten Çaturoğlu, “Bizim Kdz. Ereğli’deki Ticaret ve Sanayi Odasına yaşamına verdiğimiz önemi gösteriyor” dedi.

Karadeniz Bölgesi Milletvekilleri olarak Başbakan, Başbakan Yardımcıları’nın ve grup başkanlarının bulunduğu Genel Merkez de bir toplantı gerçekleştirildiğini ve Bu toplantıda Zonguldak ile ilgili sorunları Başbakan Ahmet Davutoğlu’na anlatma imkânı bulduklarını dile getiren Çaturoğlu,” Bizim ana gayemiz hedefimiz; Bölgenin önünü hep beraber açmaktır. Bu noktada biz Ticaret ve Sanayi Odasını yol arkadaşlarımızdan biri, en önemli aktörlerden biri olarak görüyoruz.Geçen hafta Perşembe günü Karadeniz Bölgesi milletvekilleri olarak Başbakanımız ve Başbakan Yardımcılarımızın, grup başkanlarımızın da bulunduğu Genel Merkez de bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantıda Zonguldak’ımızla ilgili bölgemize has sorunlarımızı Başbakanımıza mübalağa kaçmadan anlatma imkânı bulduk. Burada, TTK ve Erdemir’ den kaynaklanan sorunlar, tersaneler bölgesinin şuan ki sistem açısından zayıf kalması, bitmeyen yollarımız, bitmeyen alt yapılar, bölgenin teşvik ihtiyacı gibi bu konuları ben kendilerine anlattım. Asıl seçimlerden önce biz çalışmalara başladık, bu konularda da seçimlerin bitmesinin ardından ortaya da böyle bir tablo çıkmasına rağmen bazı konularda ilerleme kaydettik, önümüzdeki günlerde bunarı paylaşacağız. Biz tabi sık sık ticaret ve iş âlemiyle, temsilcileriyle, odamızla da bir araya geleceğiz. Bölgemizin, Zonguldak’ımızın önünü açmak için ne gerekiyorsa hep beraber güç birliği yağacağız, bu konuda kararlıyız.”şeklinde konuştu.

Ziyarette TSO yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Belediye meclis üyeleri ve Gençlik kolları Üyeleri’de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER