Zonguldak’ın makûs talihini değiştireceğiz

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından danışma kurulu toplantısı düzenlendi.

Zonguldak’ın makûs talihini değiştireceğiz
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından danışma kurulu toplantısı düzenlendi.
AK Parti Zonguldak Teşkilatı’nda gerçekleştirilen toplantıya Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu’nun yanı sıra İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer katıldı.
Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Açılış konuşmasını yapan Metin Karaduman hizmete köprü olmaya hazır olduklarını ifade etti. Zonguldak yerel yönetiminin CHP’de olduğunu hatırlatan Karaduman, “Teşkilat olarak önümüzdeki süreçte teşekkür ziyaretlerine başlayacağız. Bu teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirip vatandaşlarımıza seçimden seçime onları ziyaret eden parti olmadığımızı göstereceğiz. Bu çalışmalarımızı AK Parti farkıyla zaten gösteriyorduk. Zonguldak’ımızı güzel hizmetleri göstermek için bunlarsın takipçisi olacağız. Zonguldak’ta yerel hizmetler CHP belediyesinde. Bizde iktidar partisi olarak AK Parti’yiz. Biz her platformda iş birliğiyle yapılmasını istiyoruz. Biz bu anlamda ciddi sıkıntılar çekiyoruz. Özellikle kamu yatırımlarında yerel yöneticilerden destek alamıyoruz. Bu anlamda iktidar yatırımlarını el birliğiyle takip edip birlikte çalışmak istediğimizi söylüyoruz. Yerel veya iktidar ayrımı yapmadan biz tüm vatandaşlarımızı kucaklıyoruz. Yapacağımız projelerde de birlikte çalışmamız Zonguldak ve milletimizin menfaatinde olacağını düşünüyoruz. İnşallah. Önümüzdeki günlerde Belediye Başkanımızın açıklamaları var. Bize dosyalarını getireceklermiş. Biz her hizmette köprü olamaya hazırız dedik ve bu çaoışmanı9n takipçisi olacağız. İnşallah bu dönem Zonguldak ve ülkemiz için hayırlı olur. Türkiye’nin büyümesini istemeyen şer odakları var. İnşallah bu odaklar 1 Kasım’da sandığa gömüldü. Teşkilat ve milletimizle birlikte Zonguldak’a hayırlı işler yapacağımız düşüncesiyle tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise 1 Kasım sonrasındaki süreci değerlendirdi. AK Parti’nin Zonguldak’ta büyük oranda oy aldığını ifade eden Çaturoğlu, “Allah nasip etti ve teşkilatlarımızla birlikte halkımızın da teveccühüyle Zonguldak’ta alınabilecek en büyük oyu aldık. Bunda kimin emeği varsa emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçimlerden hemen sonra bilindiği üzere birlik beraberlik içinde meclis başkanımızı seçtik. Ardından meclis seçildikten sonra partinin grup başkan vekilleri, partimizin yönetim kurulu ve diğer organlar seçildi. Ardından da milletvekillerimizin komisyonlar seçildi. Bana Plan Bütçe Komisyonu, Hüseyin Özbakır ağabeyimiz İç İşleri Komisyonu’na, Özcan kardeşimiz dilekçe komisyonuna seçildi. En son parlamentolar arası dostluk grubu başkanlıkları seçiliyor. İnşallah ilimize de bir dostluk grubu başkanlığı gelecek diye düşünüyorum. Biz bu güvene layık olmak için tüm çalışmaları yapacağız. Bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın. 8 aylık süre içerisinde seçim var demedik, erken seçim var demedik, hükümet geçici demedik milletvekili arkadaşlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte gitmediğimiz bakanlık genel müdürlük müsteşarlık kalmadı. Zonguldak ve ilçelerimizin ihtiyaçları için bunları yaptık. Bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Zonguldak’ta birlikte ve beraberlik olduğu sürece alamayacağımız bir şey yok. Bu kentin önderleri olmamız lazım. Bugün Zonguldak’ımız Osmanlı’nın son döneminde, Cumhuriyet’in önemli bir kısmında ülkemize çok büyük katkılar vermek bir şehirdir. Fakat şuan verdiği alamamaktadır. Birçok sorunumuz var ama bu dönemde birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Zonguldak’ın makûs tarihini değiştireceğiz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2015, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER