Zonguldaklılar, İstanbul’da doyasıya eğlendiler

ZONDEF, İstanbul´daki Zonguldaklılar için gece düzenleyerek, ikinci defa binlerce Zonguldaklıyı Bağcılar Olimpik Spor Salonu´nda bir araya getirdi.

Zonguldaklılar, İstanbul’da doyasıya eğlendiler

ZONDEF, İstanbul´daki Zonguldaklılar için gece düzenleyerek, ikinci defa binlerce Zonguldaklıyı Bağcılar Olimpik Spor Salonu´nda bir araya getirdi.

Zonguldak Valiliği ve İstanbul Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) öncülüğünde muhteşem bir organizasyon ile Cumartesi akşamı Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda binlerce Zonguldaklı ve Zonguldak sevdalıları ikincisi düzenlenen Hasret Gecesin’de Zonguldak ruhunu yaşadı. Sunumunu, Organizasyon Komitesi Başkanı Gurbet Altay ile Volkan Taşkıran’ın yaptığı gece görülmeye değerdi.

PROTOKOL YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Zonguldaklılar Hasret Gecesi’ne, Avrupa Birliği Başkanı Volkan Bozkır’ın yanı sıra Zonguldak’tan katılanlarda oldu. Organizasyona katkısı olan Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Kiremitçi ile bu organizasyonda emeği geçen çok sayıda dernek başkanlarının yanı sıra, Eski devlet Bakanı Murat Başeskioğlu, AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, KDZ. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Almanya’dan katılan Almanya Zonguldaklılar Dernek Başkanı Mehmet Karakulak, Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticiler Birliği Başkanı Osman Bayraklı, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaç Çil, akademisyenler, belde başkanları, dernek başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, yazarlar, sanatçılar ve çok sayıda misafirler katıldı.

Binlerce Zonguldaklı ve Zonguldak sevdalıları tarafından doldurulan Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda ikincisi düzenlenen “Zonguldaklılar Hasret Gecesinde” Zonguldak Kültürü yaşandı ve Zonguldak’tan gelen folklor ekibi de geceye renk kattı.

GENEL BAŞKAN KİREMETÇİ, BÜYÜK ALKIŞ ALDI

ZONDEF Genel Başkanı Ali Rıza Kiremitçi, konuklarını selamlayarak, gurbetteki Zonguldaklılar adına ikinci defa bu kadar kalabalık bir ortam oluşturdukları için çok mutlu olduğunu söyledi. Katılanlar tarafından büyük takdirle alkışlanan sahne alanındaki başkanlar, alandakilere sevgi dolu mesajlar iletti. Kiremitçi ve ekibi, katılanlara, emeği geçenlere herkese teşekkür ettiler.

SANATÇILAR SALONU COŞTURDU

“Zonguldaklılar Hasret Gecesi”, gurbetteki Zonguldaklılar için gerçekten hasret giderme adına görülmeye değerdi. Sanatçı-Yazar İsa Muslubaş, Şevket Doğan, Ramazan Aydemir ve Ramazan Çelik’in yanı sıra yöresel sanatçıların seslendirdikleri türküleri ve oyun havaları ile katılanlar tarafından hep bir ağızdan söylenerek, alkış aldı. Ramazan Aydemir ile Ramazan Çelik sahne almasıyla hareketli şarkılarıyla birlikle Zonguldaklıları mest etti.

KURULAN STANTLAR İLGİ ODAĞIYDI

Gurbetteki Zonguldaklılar için açılan birçok stantlar, Hasret Gecesi’ne gelenler tarafından beğenildi. Bülent Ecevit Üniversitesi’nin kurduğu tanıtım standının yanı sıra, yazarların kitapları ile Zonguldak ait yöresel yemekler ve meşhur Ereğli çileği, Devrek Bastonu gibi bir çok ürünler misafirlere tanıtıldı. Zonguldakspor tribün liderlerinin öncülüğü ile Zonguldakspor’un ürünleri ile ilgili kurulan stantlar ise daha çok ilgi gördü.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER