“Zonguldak’ta girilmedik ev; sıkılmadık el kalmayacak”

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan seçim startı verdiklerini belirterek çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

“Zonguldak’ta girilmedik ev; sıkılmadık el kalmayacak”

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan seçim startıverdiklerini belirterek çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 
MHP İl Başkanı Hamdi Ayan seçim geçtiğimiz haftagerçekleştirilen aday tanıtımının ardından seçim startını verdiklerini ifadeederek 5 Milletvekili adayı ile birlikte çalışmalara başladıklarını söyledi.Dün Alaplı teşkilatı ile başlayan programların diğer ilçelerde de devamedeceğini ifade eden Ayan şunları söyledi: 
“Aday tanıtımımızla seçim startımızı verdik.Adaylarımızı beş tanesi Alaplı teşkilatımızın hazırlamış olduğu programakatıldılar. Bugünde yine Ereğli’de beş arkadaşımız birlikte çalışıyor. Bu bizimbir haftalık programımız 5 milletvekili adayımız ilçelerimizde programlarakatılarak birlik beraberlik mesajı veriyorlar. Bunlar bizim 10 saat çalışmaprogramımız vatandaşlarımızdan yoğun talep var bu çalışma saatlerini 12-14saate çıkarmayı düşünüyoruz. MHP’ye Zonguldak’ın ihtiyacı var. DolayısıylaTürkiye’nin MHP’ye ihtiyacı var. Bu bakım arkadaşlarımıza biraz yükleniyoruz.Biraz çalışmaları ve gayret etmeleri gerektiğini görüyoruz. Zonguldak’tagirilmedik ev sıkılmadık el kalmayacak. Zonguldak’ta en iyi listeyi yaptığımızıdüşünüyoruz. Zonguldaklı vatandaşlar bu konuyla ilgili gerek sosyal medyadaolsun gerekse bizlere destek anlamında en iyi listenin MHP partisinde olduğunuifade ediyorlar. Biz bunları halkımıza sorarak genel merkezimizin bir halk anketiçalışması bir teşkilat çalışması yaptı. Bunun üzerinde halkımızın istediği biriradeyi ortaya çıkartmış olduk. Bu bakımdan da listemiz avantajlı hale geldi.Bizim Zonguldak halkından özellikle isteğimiz şudur. Biz onların kardeşleriyizbir onların arkadaşlarıyız. Bize bir dönem şans versinler. Yola çıkarken birsloganımız vardı. En az iki milletvekili istiyoruz biz. Bir milletvekilipolitika yönünden hizmet ederek ikinci milletvekili bürokratik yönünden hizmeteder. 1. Sıradaki Zeki Çakan tecrübeli ve deneyimli bir siyasetçi bu önemli biravantaj Zonguldak için 2. Sırada Yavuz Erkmen var o da bürokrat işte bunlarınikisini meclise gönderebilirsek Zonguldak’ın önünü açacak değerli ağabeylerimizvar. Zonguldak halkı bizi en iki milletvekili ile yollarlarsa Zonguldak hizmetalmaya başlayacaktır. Bu seçimlerin ben özellikle ben kardeşlik ve barışiçerinde geçmesini istiyorum.”


7 HAZİRANDA SANDIĞA GİDİN

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerdeZonguldak halkının sandığa gitmesini isteyen Ayan “Zonguldak’ta şuan yüzde 11civarında kararsız var. Karasız olup ta sandığa gelmemek mevcut olanıonaylamaktır. Bu bakımdan 7 Haziran 2015 günü Zonguldak halkı sandığa gelsin 4yılda bir kendilerini yönetecek olan iradeyi seçmek için sandığa gelsinler. BizMHP olarak bu konuda rahatsız olan engelli olan arkadaşlarımızı teşkilatlarolarak gerekli hizmeti kendilerine sunacağız şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER