ZTSO Başkanı Demir´den Rektör Özer´e ziyaret

ZTSO Başkanı Demir´den Rektör Özer´e ziyaret

ZTSO Başkanı Demir´den Rektör Özer´e ziyaret
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir; projelerine verdiği destekten dolayı BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özere teşekkür etti. 

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya ile BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasınca ve BEÜ tarafından bölgeye yönelik olarak başlatılan ve takip edilen projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Demir, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi tarafından 2014 yılında açılan Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu İle İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programına Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu ile proje ortağı olarak müracaat ettiklerini Karaelmas Diyarının Keşfedilmemiş Cevherleri İş Hayatında isimli projenin 2245 proje arasından destek verilen 145 proje arasına girdiğini ve 20 Ekim Perşembe günü sözleşme imzaladıklarını belirterek bu süreçte destekleri için Prof. Dr. Mahmut Özere teşekkür etti.

Söz konusu projenin uygulanması aşamasında da işbirliğinin devam edeceğini belirten Demir; Söz konusu proje ile Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Çağrı Merkezi bölümünün katkılarıyla 18-28 yaş arası yüz kadına çağrı merkezi personeli eğitimi verilerek kadınlarımıza bu sektörde istihdam edilebilecekleri ve kariyer yapabilecekleri mesleki beceriler kazandırılacaktır dedi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Zonguldakta yapılması planlanan okulun Çaycuma kampüsüne yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir üniversitenin gelişiminden ve şehre olan katkısından duyduğu memnuniyeti ifade ederek Rektör Özer’e çalışmalarında başarılar diledi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyaretleri için Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkayaya teşekkür etti. Zonguldak ve bölge için yapılmakta olan ve yapılacak olan projelerde işbirliği yapmanın önemine vurgu yaparak bundan sonrada işbirliklerinin ve desteklerinin devam edeceğini ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 06:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER