VALİ TUTULMAZ'DAN 3 OKULA, 'OKULUM TEMİZ BELGESİ'...

VALİ TUTULMAZ'DAN 3 OKULA, 'OKULUM TEMİZ BELGESİ'...

Zonguldak Valisi Mustafa Yutulmaz, Tepebaşı İlkokulu, TOKİ Yeni Mahalle ilk ve Ortaokulu  ile Yayla Ortaokulu'na '"Okulum Temiz Belgesi" verdi.

Korona virüs ile mücadele sürecinde yürüttükleri titiz çalışmalarla okulların güvenle açılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen okulum temiz projesi kapsamında Zonguldak'ta birçok okula 'okulum temiz belgesi' verilmeye devam ediliyor.

Vali Tutulmaz,beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ile birlikte Tepebaşı İlkokulu okul Müdürü Deniz Yılmaz'a, TOKİ Yeni Mahalle ilk ve Ortaokulu'nda okul Müdürü İdris Yavuzyılmaz'a ve Yayla Ortaokulu okul Müdürü Erol Kaba'ya 'Okulum Temiz Belgeleri'ni takdim etti.

Vali Mustafa Tutulmaz okullarda sınıflara girerek ders yapan öğrencilerle sohbet etti, öğrencilere eğitimle ilgili hedeflerini sordu, meslek seçiminin önemli olduğunu ifade etti.

Vali Tutulmaz, ayrıca öğretmenlerle de bir araya gelerek onlarla eğitim-öğretimi değerlendirdi. Vali Mustafa Tutulmaz, sadece okullarda belge takdimi değil pandemi tedbirlerinin alınıp alınmadığını da denetledi.



 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2020, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER