150 BİN LİRA KREDİ VEREBİLİYORUZ

“işyerini alacak esnaflara 500 bin lira kredi veriliyor”

150 BİN LİRA KREDİ VEREBİLİYORUZ

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, işyerini alacak olan esnaflar için 10 yıl vadeli 500 bin lira kredi verilmeye başlandığını bildirdi.

Şehri konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Şimdi işyeri alacak kişilere de 500 bin liralık kredimiz var. Bu da 2 yıl kiracı olacak ve kirasını ödeyecek, onu belgelendirecek, tapuyu verecek ve biz bununla beraber 10 yıl vadeli 0.5 oranı ile kredi verebiliyoruz. Ama bizim yetkimizde değil bu. Biz evrakları yapıp bölgeye yolluyoruz. Bölge okeylediği zaman bu kredini verebiliyoruz” ifadesini kullandı.

150 BİN LİRA KREDİ VEREBİLİYORUZ

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak üçüncü gruba yükseldiklerini ve 150 bin lira kredi verebildiklerini belirten Oda Başkanı Ercan Şehri şunları söyledi:

“Krediler 150 bin liraya çıktık. Birinci ve ikinci grup 200 bin lira. Üçüncü ve dördüncü grup 150 bin lira, beşinci grup 125 bin lira, altıncı yedinci grup ise 100 bin lira oldu. Şimdi durumumuz bizim 150 bin liraya çıktı. Galiba Ankara puan daha düşürecek ve üçüncü grup olacağız ve 200 bin liraya çıkmak için 1 puan düşmemiz lazım. Onu da kısa zamanda düşeceğimizi tahmin ediyoruz. Bütün bizim üyelerimizden mümkün olduğu kadar ödemelerini yapmalarını rica ediyorum. Muhakkak ödesinler ve hemen grubu yükseltelim ki kişi başı 200 bin lira verebileceğiz. Şu anda gayet iyi gidiyor. 150 bin liralık kredileri vermeye başladık. İyi fena değil durumumuz ve inşallah daha iyi olacak”

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 19:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alpay usta
Alpay usta - 6 yıl Önce

Büyük adamsın Ercan şehri

SIRADAKİ HABER