1.Zonguldak Kitap Fuarı düzenlenecek

35 yazarın katılacağı fuarda, yazarlar okurlarıyla buluşacak.  

1.Zonguldak Kitap Fuarı düzenlenecek

Zonguldak Valiliği tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) işbirliği ile Zonguldak Dernekleri Federasyonu’nun katkılarıyla 1 - 7 Ekim 2018 tarihleri arasında “1. Zonguldak Kitap Fuarı” düzenlenecek. 35 yazarın katılacağı fuarda yazarlar, okurlarıyla buluşacak. 

Eren Enerji, Çanakçılar Şirketler Topluluğu, Kolin İnşaat, Tat Metal Çelik A.Ş. ve Yurtbay Seramik şirketlerinin sponsor olarak katkıda bulunduğu 1. Zonguldak Kitap Fuarı, BEÜ Merkez Kampüsü Kapalı Spor Salonu’nda 1 - 7 Ekim tarihlerinde saat 09.00 ile 20.00 arasında vatandaşların ziyaretine açık olacak. Kitap meraklıları için fuar merkezine valilikçe valilik önünden servis kaldırılacak.

Çok sayıda yayınevinin standı bulunacak olan fuarda aynı zamanda bir çok yazar kitaplarını imzalayıp okurlarıyla bir araya gelme imkanı bulacak.

1.Zonguldak Kitap Fuarı’na Katılacak Olan Yazarlar:

Ahmet ÜMİT, Kahraman TAZEOĞLU, Dilara KESKİN, Suat TURGUT, Talha UĞURLUEL, Bahar FEYZAN, Adem ÖZBAY, Emre GÜL, İrfan Gürkan ÇELEBİ, Koray YERSÜREN, Süleyman EZBER, T.Y. MAZER, Tarık USLU, Yusuf ARSAL , Yusuf PİLİÇ, Atiye KALKAN, Bilal ÖZBAY, Oğuz SAYGIN, Güngör KARAOĞUZ, Bilal Sami GÖKDEMİR, Ufuk TUFAN, Vehbi VAKKASOĞLU, Yusuf DURSUN, Bestami YAZGAN, Melih TUĞTAĞ, Münevvere KOCAER, Mevlana İDRİS, Yavuz BAHADIROĞLU, Ömer SEVİNÇGÜL, Şenis BAŞ, Ayhan BOZKURT, M. Akif GÜLAL, Beyza ALKOÇ, Sinan YAĞMUR, Hasan Ali TOPBAŞ.(Haber merkezi)

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2018, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER