2. Etap TOKİ için arsa aranıyor

2. Etap TOKİ için arsa aranıyor

2. Etap TOKİ için arsa aranıyor


AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’un katılımıyla düzenlenen şehirdeki projeleri inceleme organizasyonunda son durak TOKİ konutları oldu.
TOKİ’ler ile ilgili bilgi alan AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır yaptığı incelemenin ardından bir açıklamada bulunarak, “TOKİ buraya 766 daire yaptı. Burada çeşitli odalara sahip daireler var. Aldığımız bilgiye göre alt yapıda bir takım sorunlar çıktığı için 1 yıl sonra ilk teslimler vatandaşlarımıza yapılacak.
İnşaatlar hızla devam ediyor ve çıkan problemler hızla aşıldı. Bu projemiz biliyorsunuz biraz gecikmiş bir projeydi. Zamanında TOKİ, belediye ve TTK ile protokol imzalanmıştı ama 2010 yılında belediye bu projeden çekildi. Bu bir takım gecikmelere sebebiyet verdi. Biraz gecikti ama en yakın zamanda hak sahiplerine evleri teslim edilecek. Proje bittiğinde Buranın çok güzel olacağına inanıyorum. Ayrıca sadece bununla kalmayacağız bulacağımız arsaya göre 2. Etabı da yapmaya çalışacağız. 1 yıl sonra 2018 yılının sonuna kadar teslimat başlayacak. ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER