22 yaşındaki kadın yargılanmaya başlandı

22 yaşındaki kadın yargılanmaya başlandı

22 yaşındaki kadın yargılanmaya başlandı

ZONGULDAK - Zonguldakta, kendisini kaçıran ve daha sonra da kötü muamelede bulunan kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 22 yaşındaki kadının yargılanmasına devam edildi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, daha önce kendisini İstanbula kaçırdığı iddia edilen Mustafa Özdemiri (23) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık Deniz Sesverin (22) avukatı katıldı.

Sanık Sesver hakkında Adli Tıp Kurumundan gelen rapor okundu. Raporda, sanığın akıl sağlığının yerinde ve cezai ehliyetinin tam olduğu belirtildi.

Sanığın avukatı, rapora itiraz ederek Adli Tıp Kurumu Genel Kurulundan yeniden rapor alınmasını talep etti.

Cumhuriyet Savcısı ise, raporun yeterli olduğunu, yeniden rapor alınması talebinin reddedilmesini istedi.

Mahkeme heyeti, genel kuruldan yeniden rapor alınmasının reddine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Karaelmas Mahallesi Fındıksuyu Sokakta 15 Ocak 2016da, kendisini zorla İstanbula götürmek istediğini iddia ettiği Mustafa Özdemiri vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Deniz Sesver, polis merkezine teslim olmuş, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

Mustafa Özdemirin ailesi ise, oğullarının bir başkası tarafından öldürüldüğünü, zanlının da suçu üstlendiğini öne sürmüştü.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER