‘4 buçuk yıldır neredesin?’

Çevreci Başkan Adnan Akgün’e vatandaşlardan Havuz Park sitemi

‘4 buçuk yıldır neredesin?’

Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Çatalağzı beldesinde bulunan, TBMM eski Başkanı Köksal Toptan’ın adının verildiği Havuzlu Park’ın hali içler acısı durumda.
Dönemin AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Alim tarafından yapılmış ve açılışı AK Parti bir önceki dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar tarafından gerçekleştirilen, beldenin vakit geçirebilmek adına tek alanı olan Havuzlu Park’ta yeterince çalışma yapılmaması vatandaşları çileden çıkartıyor.
Yaklaşık 4 buçuk yıldır havuzda gelişi güzel yapılan çalışmalar, mevcut Belediye Başkanı Adnan Akgün’ün de kendi düğününü yaptığı havuzlu parkın şimdiki hali, yapılmış olan bir hizmetin bile korunamaması her fırsatta ‘Çevreci’ olduğunu söyleyen birine yakışmadığını söyleyen vatandaşlar: “Belediye Başkanı verdiği  vaatlerin hiç birini yerine getirmedi. Oturabileceğimiz tek alanımız olan bu bölge bile rezil bir halde. Sanıyoruz 4 buçuk yıl sonra gelişi güzel bir şeyler yapacaklar, ama biz güzel bir çalışma istiyoruz. Hadi bir çalışmayı hayata geçirmedi, vaatlerini yapmadı bari mevcut değerlere sahip çıkılsaydı. Bu havuz Çatalağzı’na yakışmıyor” şeklinde konuştular. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2018, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER