6 Aralık'ta Zonguldak var!

6 Aralık'ta Zonguldak var!

6 Aralık'ta Zonguldak var!

CHP’nin 6 Aralık’taki Parti Meclisi (PM) toplantısında mevcut büyükşehir belediyeleri arasındaki Eskişehir, Aydın, Hatay’da mevcut başkanları tekrar aday göstermesi beklenirken, Mardin ve Malatya büyükşehir adaylarının da açıklanacağı ifade ediliyor.
CHP’de İYİ Parti’yle yerel seçimlerde olası işbirliğinin kapsamının bu hafta netleşeceği, buna göre Mersin, Antalya ve Adana adaylarının işbirliği koşuluna göre belirleneceği belirtiliyor. CHP’nin 6 Aralık’ın ardından geri kalan bütün adayları iki farklı grupta açıklaması; bu kapsamda ilk grupta Ankara, ikinci grupta ise İstanbul ve İzmir adayının duyurulacağı ifade ediliyor.
Büyükşehir belediyelerinin yanı sıra CHP’nin eğilim yoklaması yapılan Çanakkale, Sinop ve Bilecik adaylarının da 6 Aralık’ta kesinlik kazanması bekleniyor. Ayrıca il belediyesi olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun memleketi olan Tunceli adayını da açıklayacağı; aralarında Zonguldak, Rize, Kırşehir, Çankırı ve Edirne’nin olduğu birçok il adayının 6 Aralık’ta ki toplantıda netleşmesinin beklendiği ifade ediliyor.  (Kaynak: Gerçek Gündem)

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER