Adaylık için konuştu! 15'ler olayına, "Siyasi ahlaksızlıktır"

Adaylık için konuştu! 15'ler olayına, "Siyasi ahlaksızlıktır" dedi.

Adaylık için konuştu! 15'ler olayına, "Siyasi ahlaksızlıktır"

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, CHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen 15 Milletvekili hakkında konuştu. Yapılan Milletvekili değişimini ‘Siyasi ahlaksızlık’ olarak nitelendiren Başkan Tosun ayrıca ifadelerin ‘İP Partisi’ sözlerine yer vermesi dikkatler kaçmadı. Ak Parti Zonguldak Milletvekilliği için aday adaylığı konusuna açıklık getiren Başkan Tosun, “Ben siyasetin her tarafında olurum. Ancak şuan il başkanlığı tarafındayım. Genel merkezimiz tarafından bana verilen görev teşkilatımla beraber seçimden zaferle ayrılmaktır” diyerek tartışmalara son noktayı koydu.
SİYASİ AHLAKSIZLIKTIR
CHP’den İYİ Parti’ye geçişleri siyasi ahlaksızlık olarak nitelendiren Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “CHP’den 15 tane milletvekili Pazar günü İP partisine geçti. Genel başkanların talimatı ile geçtiklerini söylediler. Yapılan bu hareket tabi bizim açımızdan siyasi ahlaksızlıktır. CHP demokrasi demokrasi diyerek her türlü şeyi söylerken Genel Başkanların talimatı ile bu arkadaşların İP partisine geçmesi siyasete işleyen kara bir lekedir. Şuan ittifakların yasal olduğu bir ortamdayız. Nasıl MHP ile ittifak yaptıysak onların da ittifak yapma hakları vardır. Ancak onlar bunu yapmadan Güneş motel olayından daha farklı bir işi tercih etti. Bu olay Güneş Motel olayından daha beterdir. Bunları milletimiz görüyor. Milletimiz bunların hesabını 24 Haziran’da sandıkta verecektir” dedi.
“BEN SİYASETİN İL BAŞKANI TARAFINDAYIM”
Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olacağı söylentilerinin sorulması üzerine net konuşan Ak Partili Tosun , “Biz siyasetin her yerinde oluruz. Ancak ben şuan işin teşkilat tarafındayım. Şuan Ak Parti’nin Zonguldak İl Başkanıyım. Benim görevim teşkilatımla beraber 24 Haziran seçimlerinden başarı ile çıkmaktır. Genel merkezimizin bize verdiği talimatta budur. Şuan ben görevimin başındayım. Ağzımdan adayım diye bir şey çıkmadı şuana kadar” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2018, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER