Afrin'e Destek Verdiler

Afrin'e Destek Verdiler

Afrin'e Destek Verdiler
Zonguldak Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Oda başkanı Osman Köksal Bahar öncülüğünde bir çok taksici, dolmuşcu araçlarına Türk Bayrağı asarak, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürütmüş olduğu ‘Zeytin Dalı’ harekatında mücedele veren Mehmetçik’e destek vermek amacıyla Mithat Paşa tünelinden başlayan uzun konvoy Kozlu ilçesine kadar devam etti.
Zonguldak Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Oda başkanı Osman Köksal Bahar, Taksici ve dolmuşcu esnafı ile Afrin’de mücadele veren Mehmetçik’e destek vermek amacı ile konvoy yaptıklarını belirterek şunları söyledi;
“Bugün bir kurtuluş savaşı yaşanıyor desek az kalır. Bugün bütün uluslar arası devletlerle Ortadoğu’da bir savaş halindeyiz. Uluslararası devletlerin Afrin’den Akdeniz’e açılacak olan bir koridor vardır. Biz de bu ülkenin evlatları olarak vatanımıza bayrağımıza sahip çıkmak adına askerimizin ve polisimizin yanında olma adına böyle bir konvoy düzenledik. Burada en üzüldüğüm şey içerideki bazı düşmanlarımızla dışarıdakileri biliyoruz ama içerideki düşmanlarımız vatanına bayrağına sahip çıkmayanlar ile büyük bir mücadele içerisindeyiz. İçeride ve dışarıda bu mücadeleyi yürütmeye çalışıyoruz. Biz de bu ülkenin evlatları olarak vatanımıza bayrağımıza sahip çıkmak adına askerimizin ve polisimizin yanında olma adına böyle bir konvoy düzenledik. Burada en üzüldüğüm şey içerideki bazı düşmanlarımızla dışarıdakileri biliyoruz ama içerideki düşmanlarımız vatanına bayrağına sahip çıkmayanlar ile büyük bir mücadele içerisindeyiz. İçeride ve dışarıda bu mücadeleyi yürütmeye çalışıyoruz. Bu yaptığımız konumu ile inşallah sesimizi duyurup bir yerleri bir mesaj vermiş izdir. Şoför esnafı olarak da Mehmetçik Vakfı’na her duraktan kendi adına bir bağış toplanacaktır. Bu işi de esnaf adına biz takdim edeceğiz. Allah Afrindeki bütün asker ve polisimizin yar ve yardımcıları olsun. Onların sayesinde biz burada rahat bir şekilde dolaşabiliyoruz. Allah vatanımıza ve milletimize zeval vermesin. Birlik beraberlik adına bütün olma adına böyle bir konvoy düzenledik.
Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER