AK Heyetten GMİS'e Ziyaret

AK Heyetten GMİS'e Ziyaret

AK Heyetten GMİS'e Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Genel Maden İşçileri Sendikasını (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Ahmet Demirci ile görüştü.
İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, İl ve İlçe yöneticilerinin de katıldığı ziyarette GMİS Genel Başkanı İsa Mutlu, Genel Sekreteri Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska da hazır bulundu.
Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar; İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla Zonguldakta ziyaretler yapıyoruz. Bu ziyaretler kapsamında Sendikayı da ziyaret ediyoruz. Başkanımıza ve şahsında tüm madenci kardeşlerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah sağlık versin. Muhtarlarımıza gittik, buradan sonra bazı sivil toplum kuruluşlarına gideceğiz. Akşam ise mahallelerde toplantılar yapacağız. Az önce birisi sordu seçim mi var dedi; Biz yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Her zaman Zonguldaktayız. 9 Ocaka kadar Meclis kapalı, bunu biz bir fırsat bildik ve Zonguldakta programlar yapıyoruz dedi.
Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Sayın Vekilimize, İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza ve diğer konuklarımıza hoşgeldiniz diyorum.
2018 yılının siz, hepimiz, madenci kardeşlerimiz, ülkemiz ve Zonguldak için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizlerle birlikte yoğun bir şekilde, birlik-beraberlik içinde çalışıp Zonguldakımıza hizmet etmek, madenci arkadaşlarımıza hizmet etmek için çaba harcıyoruz dedi.
AK Parti Heyeti ile GMİS Yönetimi Zonguldak ve TTK sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulundular.

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER