AK heyetten Vali Bektaş'a ziyaret

AK heyetten Vali Bektaş'a ziyaret

AK heyetten Vali Bektaş'a ziyaret

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve partililer Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret ettiler.
TOSUN: “İLK SİZİ ZİYARET ETTİK”
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun: “Genel başkanımız manifestoyu açıkladı. O yüzden sizi ziyaret etmek istedik. Bizim çalışmalarımız daha önce başlamıştı ancak bundan sonra daha yoğun çalışacağız. Bizi kırmadınız, teşekkür ederiz. Belediye başkan adayımızla Zonguldak daha yaşanabilir bir kent olacak” dedi.
ALAN: “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ BİRAZ GEÇ DE OLSA BAŞLATACAĞIZ”
Belediye başkan adayı Ömer Selim Alan ise ziyarette şunları söyledi; “31 Mart’ta inşallah seçimi alacağız. Belediyeye talibiz. Vatandaşlarımız artık Zonguldak’ta hizmet istiyorlar. Manifesto ile birlikte Cumhurbaşkanımızın 1994’te başlattığı gönül belediyeciliğini biraz geç de olsa başlatacağız. Vatandaşlarımızın hayır dualarını almaya talibiz. Bugün valilik personelini ziyaret etmek istiyoruz. Sizlere teşekkür ederiz.”
BEKTAŞ: “BİZ DE OY KULLANACAĞIZ”

Vali Bektaş, önemli bir sürece hazırlanıldığını belirterek şöyle konuştu; “Cumhurbaşkanımızın dünkü işaretiyle başlatmış oldular. Partili arkadaşlarımız sağ olsunlar bize de ziyarete geldiler. Önemli bir sürece hazırlanıyoruz. Ülkemizi 5 yıllık yönetecek yöneticilerimizi belirlemiş olacağız. Ben arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İşin içindeyiz biz. Dolayısıyla bütün belediye başkan adaylarını da bekleriz. Buradayız. Aklımızın kestiğini de söyleriz. Aynı zamanda oy kullanacağız. Seçmeniz. O anlamda bu propagandanın muhataplarından biriyiz. Başarılar diliyoruz. Kazasız, belasız, huzurlu bir kampanya dönemi yürütüyoruz. Artık diğer partilerin de adayları belli oldu. Süreç başladı. Kolay gelsin. Umarız 31 Mart’ta kendileriyle uyumlu kişilerle vatandaşımız bizi karşılaştırır.” (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019, 21:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER