Ak kadınlar başkanlarını seçti...

Ak kadınlar başkanlarını seçti...

Ak kadınlar başkanlarını seçti...

Ak Parti İl Kadın Kolları 5 olağan Kongresi Zonguldak Alaborina’da coşkulu bir şekilde gerçekleştiriliyor. Kongreye eski il başkanlarının yanı sıra Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve davetliler katıldı.

Zuleyha Arıman, Teşkilatlarımı düzenlemek için elimizden gelen tüm çabamızı gösterdik. Partimizin her kademesinde görev almaktan gurur duyuyorum. Ülkemizin selamati için önümüzde ki süreçte hep beraber yüruyeceğiz. Ulkemiz üzerinde sergilenen oyunları bozmak için davamıza sımsıkı sarılmalıyız dedi.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Tüm teşkilâtlarımızın eğitilmesi lazim. Bugun onemli bir tarih. 18 Mart Çanakkalenin geçilmez olduğunun dünyaya ilanıdır. Çanakale geçilmedi geçilemez. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Sınırlarimizda terör devletine izin vermemek için yaptığımız operasyonda Afrin şehir merkezine girdik. Cumhurbaskanimız önderliğinde yapılamaz denileni yaptık dedi.

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Anayasa değişikliği yaptık. Muhalefet istesede istemese. Tabi daha sonra kongre sürecine girdik. Onlarıda tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz. Birlik ve dayanışma içerisinde kongrelerimizi tamamliyoruz. İktidarımız ülkemizin geleceği ile birleşti. Bu CHPden hiç birşey olmaz. Onlara kalırsak geleceğimiz karanliktır. Çok daha iyi çalışmak zorundayız. Seçimlerde yoğun şekilde çalışıyoruz. Terörle mucadelemiz gibi dış mihraklar ile ekonomik savaşımızda vardır. Kredi notumuzu yükseltmeleri gerekirken bilerek düşürüyorlar. Beni üzen aslinda içeride ki düşmanlar. Önümüzde ki seçimleri kazanmakta hiç bir zorluk çekmeyeceğimize inanıyorum. Ben teşkilatlarımıza başarılar diliyorum dedi.

Ardından bir konuşma yapan il başkanı Zeki Tosun, şöyle dedi;
“Bir milletin küllerinden doğuşunun, yeniden Şahlanışını simgesi, cihana karşı yazılmış destanımızın ve milli ruhumuzun uyanışı olan Çanakkale Deniz zaferimizin 103. yıldönümünü kutluyor tüm şehitlerimize ve hayatını kaybeden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Türk milleti olarak 15 Temmuz şanlı direnişin ardından bugün 58. gününe girdiğimiz Zeytin dalı harekâtı ile yeniden tarih yazarak Cumhurbaşkanımızın verdiği müjde ile Afrin tamamen terör unsurlarından temizlenerek silahlı kuvvetlerimizin kontrolüne girmiş bulunmaktadır. Türk milleti mazlumların yanında olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. bulunan ak parti kadın kollarımız, 16 yıldır büyük bir özveriyle hizmet etmiş, yapılan tüm seçimlerde gerçekleştirilen her organizasyonda hep ön planda yer almış, kar, kış, soğuk, sıcak, yağmur, Çamur demeden partimizin mi teşkilatımızın güçlenmesi için var güçleriyle çalışmışlardır. 2019 yılında yapılacak yerel seçimleri ile milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinde ve 2023 hedefinde yine kadınlarımıza büyük görevler düşmektedir. Hanım kardeşlerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada üzerlerine düşen görevlerini yerine getireceklerine inancım tamdır. Türkiye barışın, huzurun, kardeşliğin, değerlerin, yeniliklerin adresi olacaktır. Bugüne kadar, Türkiye’de millet sevdasını yüreğinde bayrak gibi taşıyan başta cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm teşkilatlarımızda hedeflerimize doğru kararlı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz. “dedi.

 

Son olarak ta TBMM İnsan haklarını İnceleme komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta bir konuşma yaptı.

Toplu resim çekilmeni ardından seçimler geçildi.

Yapılan seçimlerde mevcut Başkan Züleyha Arıman güven tazelemiş oldu ve yeni yönetim şu şekilde oluştu:

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2018, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER