AK Parti'de kongreler Şubat'da

Zeki Tosun başkanlarla biraraya gelerek süreci değerlendirdi

AK Parti'de kongreler Şubat'da

Zonguldak’ta bir araya gelerek kongre süreçlerini değerlendirdi. İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti’de kongre takvimi konusunda genel merkezin kararları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı’nca, İl Teşkilat Binasında,  ilçe başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi. İl Başkanı Zeki Tosun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, halen merkez ve diğer ilçelerde sona eren delege seçimleri ve yaklaşan kongre süreçleri konuları ele alındı.

İl Başkanı Zeki Tosun, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada,  İl teşkilatında düzenlenen toplantıya merkez ve ilçelerden sekiz ilçe teşkilat başkanının katıldığını söyledi.

Tosun şöyle dedi:

“Kongre sürecimiz devam ediyor. Delege seçimlerimizi ayın 15’inde tamamladık. Onun üzerine bir değerlendirme toplantısı yaptık. Önümüzdeki günlerde üç beldemizde kongre yapılacak onlarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Teşkilat çalışması olarak, Zonguldak ve ilçelerimizde teşkilat çalışmalarının ne düzeyde olduğuna ilişkin değerlendirmeler yaptık. Verimli bir toplantı oldu. Bu toplantımız, delege seçimlerinin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”

İLÇE KONGRELERİ ŞUBAT AYINDA BAŞLIYOR

Tosun, delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından girilecek kongre süreci hakkında ise şunları söyledi:

“İnşallah üç beldemizin kongresini yaptıktan sonra ilçe kongrelerimiz de büyük ihtimalle yeni senede, Şubat ayında başlayacak. Genel merkezimizin takvimine göre ilçe kongrelerini yaparak il kongresine haziranda gideceğiz.  Biz genel merkezden gelen talimatlar doğrultusunda bu çalışmaları yürütüyoruz.”

BAKAN PEKCAN’IN PROGRAMI

Gazetecilerin Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın Zonguldak ziyaretinin programının belli olup olmadığına ilişkin sorusunu yanıtlayan Tosun, “Cumartesi günü bakanımız gelecek. Dedeman Otel’de TSO’nun düzenlediği bir ödül töreni var. Oraya katılacak ama o gün sıkışık bir gün. O yüzden teşkilatımızı ziyaret edemeyecekler. Çünkü İstanbul’da Cumhurbaşkanımız ile bir toplantıları varmış. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da gelecek, saat 10-11.00 gibi o toplantı da başlayacak büyük ihtimalle” cevabını verdi.

Toplantıya İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve Zonguldak’a bağlı ilçelerin teşkilat başkanları katıldı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 09:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir bozkurt
Kadir bozkurt - 4 yıl Önce

Adalet neresinde delege seçiminde kim oy kulandı kimler kulandı delegelerin oyunu

SIRADAKİ HABER