AK Parti'den ÖNDER'e ziyaret

AK Parti'den ÖNDER'e ziyaret

AK Parti'den ÖNDER'e ziyaret

ÕNDER imam hatip okulları yurdunda dernek üyelerinehitap eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Zonguldak'ı AK belediyecilikte tanıştırmak istiyoruz” dedi.
AK Parti zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr Selim Allan ve belediye meclis üyesi adayları, ÖNDER imam hatip okulları Derneği yurdunu ziyaret ettiler. 
Ziyarette milletvekilleri, il başkanı ve belediye başkan adayı Selim Alan, Dernek yönetimi ve üyelerine bir araya geldi.
ÕNDER Derneği Başkanı Zekeriya Uçar yaptığı konuşmada AK Parti heyetine ziyareti için teşekkür etti. Zekeriya Uçar yaptığı konuşmada Zonguldak'ta belediye hizmetlerinden memnun olmadıklarını ifade etti. Uçar, Zonguldak’ın çok güzel bir şehir olmasına karşın belediye hizmetlerinin yetersiz oluşundan dolayı büyük bir sıkıntı yaşandığını kaydetti.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da yaptığı konuşmada Önder Derneği üyeleri ile bir araya gelmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti. İl Başkanı Zeki Tosun,”imam hatipler Zonguldak'ta çok büyük bir camia. Malum seçimlere çok az bir süre kaldı ve sizlerin desteğinizi talep ediyoruz. Adayımız Selim Alan'a vereceğiniz destekle Zonguldak’ı AK belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz Zonguldak'ta Ak belediyecilik hayata geçirmek istiyoruz”dedi.
Toplantı ardíndan basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Toplantıda milletvekilleri ve belediye başkan adayı Selim Alan dernek üyelerine hitaben konuşmalar gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER