Ak Parti El Ele Beycuma Zirveye

Ak Parti El Ele Beycuma Zirveye

Ak Parti El Ele Beycuma Zirveye

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır ile Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın katılımı ile Beycuma Belediye Başkanlığından toplantı gerçekleştirildi. Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu’nun da katkı sağladığı toplantıya Beycuma’ya bağlı mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Yoğun katılım ile gerçekleşen toplantıda vatandaşlar sorunlarını AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır’a ilk ağızdan iletirken, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ise Beycuma’nın geleceği ile ilgili önemli projelerin olduğu müjdesini verdi.
Toplantı başında konuşma gerçekleştiren Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Beycuma’da yapılan yatırımlara ve yapılması planlanan projeler ile ilgili AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır’a brifing vererek destek istedi. Beycuma-Ereğli yolunun Filyos Projesi açısından transit geçiş bağlamında önem taşıdığını ifade eden Kundakçıoğlu diğer taraftan Beycuma’ya yapılması planlanan ve Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın gündeme getirdiği Göğüs Hastalıkları Hastahane’si fikri için çalıştıklarını belirterek Ak Parti Milletvekili Özbakır’dan destek istedi.

Beycuma’nın ilçe olması noktasında çalışamalar yaptıklarına dikkat çeken Kundakçıoğlu’na cevap veren Ak Parti Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır, “Biz beldelerimizin ilçe olmasına karşı değiliz. Olursa memnuniyet duyarız” dedi.
Beycuma Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıda konuşma gerçekleştiren ve Beycuma ile ilgili projeleri dile getiren Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, “Biz sağlık turizmi ile ilgili projeyi vekillerimizin desteği ile başarırsak siz ne hastahane istersiniz ne postahane ben eminim. Bu Beycuma’yı tamamen uçurur. Bu proje Beycuma nüfusunu 3-4 katlar. Ancak o proje sadece göğüs hastalıkları hastahanesi değil. Sağlık turizmini tamamen Beycuma’ya çekecek büyük bir kampüs projesi aslında. Bu proje içinde çevrede donatılar olacak. Ayrıca huzurevleride bu alanda olacak. Biz Vali Ahmet Çınar ile bu konuda iki kere görüştük. Sayın Vekillerimiz de böyle projeleri duyunca Allah diyor. Yeter ki bizlere bu projelerle gelinki bizde Ankara’da koşturalım” dedi.

“AK KURMAYLAR ELE ELE BEYCUMA ZİRVEYE”
Beycuma’yı ilgilendiren projelerde yaşanan aşamaları AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır’a ileten Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, “26 milyon lira ödenekle yolun inşaatına başlanıldı. Ama bu yol 23 km esasında. Karaman’dan Devrek’e kadar olan bölümü. 7 kilometrelik yolu ihale oldu. Geri kalan yolun ise projesi hazırlanıyor. Önümüzde ki dönemde bu projenin hayata geçmesi ile Karaman-Devrek yolu en erken biçimde biter inşallah. Yine daha önce uğraştığımız ve özel idarenin destek verdiği eski Çaycuma yolu üzerinden Ereğli’ye bağlantı yolumuz var. O yolunda kısım kısım genişletme çalışmaları devam ediyor. O konuda sizlerde destek verirseniz Beycuma’yı da Ereğli’ye bağlamak isteriz. 12-13 kilometre yapıldı bu yolun. Filyos projesinin hayata geçmesi halinde taşımacılık bu yoldan sağlanacaktır. Zonguldak trafiğinin rahatlatılması açısından alternatif yol olarak buranında yapılmasını istiyoruz. Spor ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Orman bölge ile bu konuda istişarelerimiz devam ediyor. Cezaevinin altında olan bir arazi burası. Burası ağaçlık bir alan. Sincaplar yaşıyor diye sıkıntı oldu ama sincaplar diğer ağaçlarada çıkabilir. Bir kaç ağaç bu noktada kesilebilir. Bunların dışında PTT ve Karakol binalarımızı yaptık. Cezaevi lojmanlarımızı tamamladık. Bunların dışında belediyenin rutin işleri parke yollar vs. Devam ediyor. Sağlık ocağı için 112 için bugün binaların nasıl oturacağının beraber tespitini yapacağız. Daha sonra ihale çalışmalarını yapacağız. Bu yıl içerisinde bitirmeye çalışacağız” dedi.
“VALİ ÇINAR’DAN BEYCUMA’YA HASTAHANE FİKRİ”
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın Göğüs Hastahanesi ile ilgili projesi olduğunu ve görüştüklerini belirten Başkan Kundakçıoğlu, “Amele Birliği kurumu ile bir ağaçlık ve çamlık alana Amelebirliği hastahanesi yaptırıp ve sağlık turizmini de o bölgeye çekebiliriz diye bir proje vardı Vali Ahmet Çınar’ın. Bizde Fen işleri ile görüşüp bir harita hazırlattık. Yaklaşık 50 dönüm bir hazine arazisi mevcut çamlık içinde. Önümüzde ki günlerde Vali Çınar orayı ziyaret edecek uygun görürse bunu hayata geçirecek. Olur olmaz. Ancak biz olsun diye çalışacağız. Böyle bir projeyi hayata geçirebilirsek çok büyük bir projeyi hayata geçirmiş oluruz. Göğüs hastalıkları için böyle bir alan uygun. Zonguldak merkez buna pek uygun değil açıkçası. Bu konuda sizlerden destek isteyeceğiz” şeklinde konuştu.
“İLÇE OLMASINA KARŞI DEĞİLİZ”
Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu’nun ilçe olmaya talip olduklarını belirterek, “Büyükşehir yasası ile ilgili yine son dönemlerde gündeme geldi. Daha tam netleşmesede biz ilçe olmaya talip bir beldeyiz. Bu konuda yine sizlerin yardımlarını bekliyoruz” dedi. İlçe olma taleplerine karşılık veren AK Parti Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Özbakır, “Biz beldelerimizin ilçe olmasına karşı değiliz. Olursa memnuniyet duyarız” dedi.
“BEYCUMA’YA SAĞLIK TURİZMİ”
Milletvekili Özbakır’ın Beycuma’ya özel program yapmasını istediğini belirten ve Beycuman’ın geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, “İlçe Başkanı olduktan sonra 4-5. Kez Beycuma’ya gelişimiz oluyor. Biz sizlerle bir araya gelmekten mutlu oluyoruz. Sayın Özbakır bana iki gün önce Beycuma’ya bir program yap demişti. Bende seve seve zaten sizi bekliyorlar dedim. Ankara’da ki yoğunluktan dolayı vekilimiz pek gelemiyordu buralara. Kendileri geldiği zaman hemen boşluğu değerlendiriyoruz. Biz bunu merkezde ki mahallelerde de yapıyoruz. Tabi gttiğimizde seçim mi var diye soruyorlar. Bizde seçimden seçime gelen değil her zaman sizlerin ayağına gelen bir anlayışın insanlarıyız diyoruz. Biz sağlık turizmi ile ilgili projeyi vekillerimizin desteği ile başarırsak siz ne hastahane istersiniz ne postahane ben eminim. Bu Beycuma’yı tamamen uçurur. Bu proje Beycuma nüfusunu 3-4 katlar. Ancak o proje sadece göğüs hastalıkları hastahanesi değil. Sağlık turizmini tamamen Beycuma’ya çekecek büyük bir kampüs projesi aslında. Bu proje içinde çevrede donatılar olacak. Ayrıca huzurevleride bu alanda olacak. Biz Vali Ahmet Çınar ile bu konuda iki kere görüştük. Sayın Vekillerimiz de böyle projeleri duyunca Allah diyor. Yeter ki bizlere bu projelerle gelinki bizde Ankara’da koşturalım. Biz Beycuma ve bölge halkının ilçe olma taleplerinin yanındayız. Onlar ne istiyorsa biz onların yanında olacağız. Biz ilçe olsada olmasa da Büyükşehir ile beraber büyüyecek bir Beycuma’yı istiyoruz. Ona göre çalışma ve planlarımızı yapıyoruz. Beycuman’ın büyümesini hızla arttıracağız” dedi.
“SAĞLIK BAKANI İLE GÖRÜŞTÜM”
Beycumalı vatandaşların hastahane talebine cevap veren AK Partili Özbakır, “Hastahane tesisinden ziyade bizim buralarda ki sıkıntımız doktorlar. Bakın Devrek’e hastahane yaptık. Çaycuma’da hastahane var. Arkadaşlar doktorlar buralarda durmuyor ama. Gelen doktorlar kaçıyor. Kaç defa hem Devrek hemde Çaycuma için girişimde bulunduk. Ancak Sağlık Bakanı en son bana dedi ki biz burada doktor tutamıyoruz. O zaman dedim Sayın bakanım oraları mecburi hizmete sokun. Adamlar kaçıyorsa vatandaşın ne kabahati var. Şuanda Devrek’te 6 tane doktor eksiği var” dedi.
“BİZ 3 GÖREV YAPIYORUZ”
Ankara’da üç tane görevi ifa ettiğine dikkat çeken ve zaman buldukça Zonguldak’a gelerek sorunlar ile ilgilenmeye çalıştıklarını ifade eden Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Biz meclise gittik ama çok gelemiyoruz buralara. Bizim Ankara’da bir kaç tane görevimiz var biliyorsunuz. Meclis odasına gelen vatandaşlarımıza olan görevimiz, mecliste olan görevimiz, Ak Parti Genel Merkezi’nde görevimiz var. 3 görevimiz olunca pek gelemiyoruz. Çünkü biz iktidar olarak mecliste 184 kişi olmazsak meclis çalışmıyor kapanıyor. Muhalefet ne yapıyor? Dörde bölüyor kendini. Bir hafta 5 kişi diğer hafta 5 kişi. Onlar rahatlar. Yaptıkları iş gelip bizi eleştirmek. Sonra el kaldırıp yoklama vermek. Meclisten kanunlar çıkmazsa bu ülke nasıl kalkınacak. Bende meslekten gelme bir sorumluluk duygusu var. Ben meclisten ayrılmak bana rahatsızlık veriyor. Meclis çalışırken orada olmazsam eğer aklım orada kalıyor. Çünkü ben bunun için buraya geldim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 16:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gülşen  saraç oğlu
Gülşen saraç oğlu - 6 yıl Önce

Sayın başkanın öncelikle sağlık lı günler dilerim başa dışlarınızın devamını dilerim .beycuma sağlık ocaginda temizlikçi yokmu.ve birtanesi doktor var.neden saatinde orda driller.saygilar

SIRADAKİ HABER