AK Parti gövde gösterisi yaptı!..

AK Parti gövde gösterisi yaptı

AK Parti gövde gösterisi yaptı!..

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından kahvaltı programı düzenlendi. 
Gerçekleştirilen programa AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye Başkan Aday Adayları, Belde Belediye Başkanları , İl Yönetimi, İlçe Yönetimi, Belde Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, Sandık Görevlileri, Mahalle Teşkilatı katıldı.
 

UĞUR: ‘ÖMER SELİM ALAN İLE DESTAN YAZACAĞIZ’
31 Mart akşamı yaptıkları çalışmalarla birlikte Zonguldak’ta destan yazacaklarını söyleyen AK Parti Mithatpaşa Mahalle Başkanı Hasan Uğur yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi: “24 Haziran seçim sınavını başarı ile verdik; oruçluyduk, susuzduk, güneş tepemizden bakarken inandık, çalıştık ve başardık. Mahalle toplantıları ve teşkilat içi eğitimlerde partimizin seçim stratejisi, secim öncesi hazırlık dönemi- seçim dönemi-seçim günü ve seçim sonrası olarak 4 ana maddeden oluşuyor.
Zaferle sonuçlandırdığımız 24 Hazirandan itibaren her şeyiyle hazır bir teşkilat olarak yeni bir zafer kazanmak için işaret bekliyoruz. Adayımız Doktor Ömer Selim Alan'ın ve dinamik duruşuna güveniyoruz. Zonguldak'ın bizden beklentisi çoktur, kaybı çoktur. 
Geride ezilip ziyan olmuş yıllarımızı özveri ile çalışarak hep beraber geriye bırakarak kazanacağımıza inanıyorum. Bizimde mahalle teşkilatları olarak sizlere ahdımız olsun ki Zonguldak’ın 19 mahallesine, 608 sokağına, 77 bin seçmenine erişerek onların bam telline değeceğiz. Ağrıyan gönüllere çare olacağız. 2023 hedeflerimize adım adim yürürken
Zonguldak’ınızın her metre karesine nüfus edecek sizlerle bir arada olmaktan
gurur duyuyoruz. Belediye Başkan Adayımız açıklanana dek yaptığımız toplantı sayımızın toplamı 1452’iydi. Adayımız ile beraber yaptığımız ilk toplantı 1453'üncü toplantımız oldu. Zonguldak’ımızı AK Belediyeler kervanına beraber ekleyelim. Bu şehirde
hepimizin hakkı var. 1453'üncü toplantımız ile Bismillah diyerek çıktığımız bu
yolculuğu 31 Mart akşamı zaferle sonlandıralım. Hakkımızı geri alalım” dedi. 
 

ÇAĞLAYAN: ‘GÜZEL BİR ZONGULDAK İNŞA EDECEĞİZ’
Güzel bir Zonguldak inşa etmek adına mücadele vereceklerini söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’da şöyle konuştu: “Bugün buradan yeni bir zaferin başlangıcını yapıyoruz. Biz Zonguldak’ımız için yollara düşüyoruz. Hep görmek istediğim, hepimizin bir arada olması ki bizi bir araya toplayabilecek tek mekan! Gönül mekânı, en büyük birliğimiz, gönül birliğidir. Beraber yürüdük biz bu yollarda..! Bu şarkı reisimizin bize gönülden şarkısıdır, cidden yürüyoruz, durmadan! Dünyanın hiç hissetmediğimiz dönüşü gibi, durduğumuzu düşündüğümüzde bile yürüyoruz. Biz bu yola 17 yıl önce çıkmadık, biz bu yola 100 yıl önce çıkmadık, biz insanlık tarihi boyunca dosdoğru bir istikamette ilerleyen, iyinin ve doğrunun mücadelesini kendisine görev bilmiş bir hareketiz. Bu büyük dava bu kutlu hareket, mensuplarıyla şereflenmezl Tam tersine mensuplarına şeref verir! Evet bugün bu salon o şerefe nail olmuş AK Parti neferleri ile dolu. Mücahit at sırtında ölür! Bu gün büyük Zonguldak'ı inşa etmek için bir araya gelmiş o mücahitler şimdi burada. Önümüzde bizim kaderimiz var. Zonguldak'ın kaderi var, çok önemli bir noktadayız. Adımlarımızın sağlam ve hızlı olacağı inancındayım. Hepimizin kaderi, Zonguldak'ta yaşayan, belki de henüz adım atmamış, hatta henüz doğmamışların bile kaderi ya da Zonguldak hiç değişmedi, hiç gelişmedi diye yaşamış ve ölmüşlerin ahdi ne büyük değil mi? İnsan şehrin, şehirde insanın aynasıdır. İnsan şehri inşa ederken aslında taşın, toprağın arasında kendisini inşa eder. Gönülde her ne var ise, şehir olarak görünür. İyi şehirler inşa edenler, gönüllere girerler. Gönülleri fethedenler, güzel şehirler inşa ederler. İşte bizim derdimiz bu, bunun en büyük örneği de; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.! Çalışacağız, çalışarak kazanacağız! Gayret bizden, zafer Allah'tandır” dedi. 
 

ALAN: ‘BU YOLUN SONU ZAFER OLACAK’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği sözü tutacağını söyleyen AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan’da şöyle konuştu: “Aday tanıtımında Cumhurbaşkanımız kulağıma  ‘Zonguldak'ta seçimi almanı istiyorum, sana güveniyorum, git seçimi al’ dedi. Ben de Cumhurbaşkanına söz verdim. ‘31 Mart akşamı Zonguldak'ı sapsarı göreceksiniz’ dedim. Çok güzel çalışmalar yapıp güzel projeler üreteceğiz. Buradaki herkeste seçimi kazanma heyecanını görüyoruz. Sahalara çıkmak için Cumhurbaşkanımızın talimatını bekliyoruz. Biz zaten sahalardayız. Sadece beton yapılar yapmayacağız, yollar yapmayacağız, gönüllere gireceğiz. Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutmanın keyfini Gazipaşa' da kutlayacağız. 2014 yılında kaybettiğimiz seçime üzülüyorum. Küçük bir farkla kaybettik. Zonguldak kaybetti. Zonguldak'ı hak ettiği yere götüreceğiz. Hep beraber el ele Zonguldak'ı zafere götüreceğiz. Tek isteğim insanların yüzünü güldürmek ve onların duasını almak. İdmanlı olalım, hazır olalım, ben durmayacağım, uyumayacağım. Güzel projelerimiz var bunların hazırlığı yapılıyor. Vatandaşlara nefes aldıracak projelerimiz olacak. Bize kalan projelerimizi hayata geçirmek olacak. Bu programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu yolun sonu zafer olacak. Kazanan Zonguldak olacak.”

TOSUN: ‘BU GÜZEL ŞEHRİ İNŞALLAH BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’
Birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak Zonguldak Belediyesini kazacaklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun: “Partililerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mahallelerimizde başarılı olamazsak Zonguldak’ta başarılı olmak imkansızdır. Önemli bir seçime yaklaşıyoruz. Her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. Daha önce ki seçimlerde çalışarak yükseklere hep beraber koyduğumuz çıtayı düşürmemenin mücadelesini sevgili partililerimizle beraber vereceğiz. 
AK Parti’nin göreve geldiği günden beri tasfiye etme palanlarının yeniden gündeme geleceği ortadadır. Bu planları engellemek için ilk yapmamız gereken, yerel seçimlerde hep beraber net bir başarı elde etmek olacaktır. Bu başarıyı elde edeceğimize yürekten inanıyorum. Başarılı olmak zorunda olduğumuzu bilerek başarılı olacağıma inanıyorum. Birlikte kutlayacağımız yeni bin zafer için bütün partililere güveniyorum. Bizim bir sevdamız var. Ülkemiz ve birlik, beraberliktir. 2023 vizyonunu yakalayabilmek için rüzgarı arkamıza alıp, yılmadan ve yorulmadan başarılı olmak için hep beraber birlikte çok çalışmalıyız. Bu şehir bizim, birlik içinde olduğumuz taktirde bu belediyeyi alacağız. Bu güzel şehri inşallah birlikte yöneteceğiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER