AK Parti Kilimli'de istişare yaptı!..

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, "Kilimli'de Kaymakamlık ve KYK Yurdu 11 Kasım'da ihale edildi, Kilimli Sahil Yolu’nun Alacağzı'na bağlanan kısmı da ihale edilecek. Kilimli özlenen ve beklenen günlerine artık kavuşacak." dedi.

AK Parti Kilimli'de istişare yaptı!..

AK Parti Kilimli İlçe Teşkilatı istişare toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, Kadın Kolları Başkanı Vildan Silik, Gençlik Kolları Başkanı Anıl Odabaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldılar. Kilimli ilçesine yapılan hizmetlerin ele alındığı toplantıda, Kaymakamlık, KYK Yurdu ve Kilimli Sahil Yolu’nun ihalesi görüşüldü.

“İHALEMİZ İLE İLGİLİ KESİN BİR NETİCEYİ SONUÇ ALDIK”

AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Sedat Demirci toplantı sırasında yaptığı konuşmada Kilimli'de Kaymakamlık ve KYK Yurdu ihalesinin 11 Kasım'da gerçekleştirildiğinin müjdesini vererek şunları ifade etti: “Yaptığımız toplantı ile gerçekleşecek çalışmaları, Kilimli’ye getireceğimiz hizmetleri sizinle beraber paylaşalım istedik. Öte yandan, iyi bir ekip olduğumuzu tüm Zonguldak'a göstermek amacıyla da burada bir toplantı yaptık. Kilimli'de yapılması planlanan ve ihalesi olan Kaymakamlık binamızla ilgili küçük bir açıklama yapmak istiyorum. Kaymakamlık binamız Kilimlimizin ilçe olması ile birlikte gündeme gelmiş o dönemin Kaymakamı yaptığı çalışmalar neticesinde bazı bürokratik sıkıntılardan dolayı maalesef yapılamamıştı. Sayın Vekilimiz bu konuda önder olarak büyük bir özveriyle mevcut bina yeri, SSK'nın elinden alınıp hazineye devredildi. Buradan da Kaymakamlığa tahsisi ile beraber Kasım'ın 11'inde yapmış olduğumuz ihalemiz ile ilgili kesin bir neticeyi sonuç aldık. 11 buçuk milyon gibi yaklaşık birim maliyetleri 8 milyon 250 bin gibi bir rakama ihale edilmesi ile beklenen yasal süreç sonucunda çalışmalara başlanacaktır. Akabinde tekrar vekilimizin ve Belediye Başkanımızın sahiplendiği ve bizim de kısa bir süredir de olsa takibini yaptığımız bir KYK yurdumuz var. Yeni bir yer tahsisi oldu. Bütün çalışmalarımız bitti''

“KİLİMLİ ÖZLENEN VE BEKLENEN GÜNLERİNE KAVUŞACAK”

Toplantıda Kilimli Sahil Yolu hakkında müjdeli haber veren AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, "Kilimli Sahil Yolu’nun Alacağzı'na bağlanan kısmı ihale edilecek. Kilimli özlenen ve beklenen günlerine artık kavuşacak. Kilimli'yi güzel günlere taşıyacağız. Hastane ve diğer önemli projelerimiz var.” dedi.

“EKSİKLERİMİZ, NOKSANLARIMIZI, YAPABİLECEKLERİMİZİ KONUŞACAĞIZ”

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ise yaptığı konuşmada, Kilimli’nin dününü, bugününü ve yarınını konuşmak için toplantı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, katılan herkese teşekkür etti.  Toplantıda konuşan diğer isim AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Kilimli temsil kabiliyeti yüksek olan bir ilçe olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. Kilimli arazi olarak küçük ama temsil kabiliyeti yüksek olan bir yerdir. Yatırımlarla ilgili de bilgi vereceğiz.  Kilimli ile ilgili eksiklerimiz, noksanlarımızı ve varsa yapabileceklerimizi konuşacağız.”

KİLİMLİ'NİN TEMSiL KABİLİYETİ YÜKSEKTiR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen,Kilimli temsil kabiliyeti yüksek olan bir ilçe olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. Kilimli arazi olarak küçük ama temsil kabiliyeti yüksek olan bir yerdir.Yatırımlarla ilgili de bilgi vereceğiz.  Kilimli ile ilgili eksiklerimiz, noksanlarımızı varsa yapabileceklerimizi konuşacağız ."  dedi.


Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2019, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER