Ak Parti, MHP olmadan tökezleyecektir!

Ak Parti, MHP olmadan tökezleyecektir!

Ak Parti, MHP olmadan tökezleyecektir!

MHP’nin Ak Parti’nin arka bahçesi olmadığını Ülkücülerin vatan sevdasını zaaf olarak görülmemesi gerektiğini ve ittifakın büyük ortağı olarak Ak Parti’nin MHP adayını desteklemesi gerektiğine dikkat çeken MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “Yine görüyoruz ki şehrimizde bu iş buraya evrilmeye çalışılıyor. MHP bizi desteklemekle mükelleftir gibi bir anlayış ortaya koyuluyor. Biz de diyoruz ki; İttifak iki taraflıdır. Bu seferde gelin siz bizi destekleyin. Bizim adayımız ile seçime girelim. Bizim adayımızı destekleyin. Madem ittifaktayız. Biz sizi destekledik 3 milletvekiliniz var. Evet denizi boğulmadan geçtik. Derede boğulmasınlar. İttifakın büyük parçası olarak gelin bir de sizi görelim. Yani bunu MHP ve MHP teşkilatları fedakarlıkta bulunacak üzerine bina edilecek gibi anlamak bu işe kör bakmaktır. Bugüne kadar söylediğimiz ve işaret ettiğimiz konuların devamıdır bu. Bunu böyle anlamak gerekiyor. MHP Zonguldak Merkez’de ve ilçelerin bir çoğunda iddialı olarak bu yarışa girecektir. Genel toplamda oyları ele aldığınızda MHP olmaksızın AKP bir çok yerde tökezleyecektir. Bunları da kendilerinin görmesi gerekiyor. AKP Zonguldak’ta yönetenler bundan bir habermiş gibi hareket ediyorlar. Belli bir pazarlıkları gündeme getirmeye çalışıyorlar. Kulis bilgisi olarak bu işi yaymaya başladılar. MHP’ye 3-5 meclis üyesi veririz. Nasılsa bunlar çantada keklik  anlayışı ile olmaz” ifadelerini kullandı.
“HDP’Yİ BERTARAF ETMEKTİR”
Denizde boğulmadıklarını dereyi de boğulmanın da handikap olacağını dile getiren MHP’li Kıransoy, “Sayın Genel Başkanımız işin zor kısmını geçtiğimizi, denizde boğulmadığımızı derede de boğulmanın bizler için büyük bir handikap olacağı dile getirmiştir. Genel başkanımızın beyanının üzerine bir şey söylemek doğru değildir. Bunlar bizim emirdir. Ama bu konuyu şöyle değerlendirmekte büyük bir yanlıştır. Yerel seçimde ittifak yapacağız diye sadece bizim AK Parti’ye destek vereceğimizi anlamak bu işe tersten bakmaktır.  Söylenilen ittifaktır. İşaret edilen birlik, beraberlik içinde hareket edilip HDP anlayışını ve HDP anlayışını himaye edenleri bertaraf etmektir. Bu konu bizim öteden beri savunduğumuz bir meseledir. MHP, Cumhur İttifakı noktasında büyük bir fedakarlık yapmıştır. Bu bir çok ilde anlaşılamamıştır. Cumhurbaşkanımız bunun farkındadır ama bir çok teşkilatı bunu hala anlamış değildir. Söylemlerine baktığımızda bunu çok net görmekteyiz. Siz bizi çıkardınız biz sizi çıkardınız gibi söylemler vardır. Oysa Türkiye Cumhuriyetin de yönetme sistemi değişmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi gelmiştir. Bir ilk başarılmıştır. Netice itibari ile Cumhurbaşkanı yürütmenin başına geçmiştir. Bu kolay değildir. Burada Sayın Genel Başkanımızın zekası ve siyaset becerisi net ortada. Bunu yok saymak ittifakı anlayamamış olmaktır” dedi.


“ARKADAŞLARI UYARIYORUZ”
Ak Parti teşkilatına uyarıda bulunan MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “Yine görüyoruz ki şehrimizde bu iş buraya evrilmeye çalışılıyor. MHP bizi desteklemekle mükelleftir gibi bir anlayış ortaya koyuluyor. Biz de diyoruz ki; İttifak iki taraflıdır. Bu seferde gelin siz bizi destekleyin. Bizim adayımız ile seçime girelim. Bizim adayımızı destekleyin. Madem ittifaktayız. Biz sizi destekledik 3 milletvekiliniz var. Evet denizi boğulmadan geçtik. Derede boğulmasınlar. İttifakın büyük parçası olarak gelin bir de sizi görelim. Yani bunu MHP ve MHP teşkilatları fedakarlıkta bulunacak üzerine bina edilecek gibi anlamak bu işe kör bakmaktır. Bugüne kadar söylediğimiz ve işaret ettiğimiz konuların devamıdır bu. Bunu böyle anlamak gerekiyor. MHP Zonguldak Merkez’de ve ilçelerin bir çoğunda iddialı olarak bu yarışa girecektir. Genel toplamda oyları ele aldığınızda MHP olmaksızın AKP bir çok yerde tökezleyecektir. Bunları da kendilerinin görmesi gerekiyor. AKP Zonguldak’ta yönetenler bundan bir habermiş gibi hareket ediyorlar. Belli bir pazarlıkları gündeme getirmeye çalışıyorlar. Kulis bilgisi olarak bu işi yaymaya başladılar. MHP’ye 3-5 meclis üyesi veririz. Nasılsa bunlar çantada keklik  anlayışı ile olmaz. Genel Başkanımızın açıklaması bunlar değil. Ülkenin önünü açacak bir ittifaktan bahsedildi. Buradaki arkadaşlar bunu peşkeş çekme olarak anlıyor. MHP bizim arka bahçemizdir diye bakıyorlar. Öyle bir şey yok. Genel başkanımızı hiç anlamamışlar. MHP güçlüdür. Bir çok yerde kafaya yarışacağız. Bunu herkesin böyle bilmesi gerekiyor. Genel başkanımızın söylemleri bizim içim emirdir. Biz bunları tartışmayız. Bizde lider, doktrin, teşkilat bizde tartışılmaz. Ama şunu belirteyim ki bizim vatan sevgimizi kimse zaaf olarak yorumlamasın. Bu arkadaşlara uyarı yapmamız görevimizdir” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER