AK Parti salona sığmadı

AK Parti Belediye Başkanı Adayları, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul milletvekili Erkan Kandemir'in katılımıyla tanıtıldı

AK Parti salona sığmadı

AK Parti 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Belediye Başkanlığı için yarışacak olan 7 ilçe ve 17 belde belediye başkan adayları yapılan törenle kamuoyuna tanıtıldı.
Site Kapalı Spor Salonunda yapılan aday tanıtım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, kadın ve gençlik kolları, mevcut belediye başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Salonu dolduran ve sığmayan partililer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra belediye başkan adaylarının isimlerini tezahürat yaparken, adaylarda partilileri selamlayarak sevgi gösterilerinde bulundular. Belediye Başkan adayları birbirlerini tebrik ederek partililerle hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul milletvekili Erkan Kandemir, aday tanıtım töreni öncesinde tüm adaylarla tokalaşarak hayırlı olsun dileklerini iletti, partililerle sohbet edip kendine verilen hediyeleri kabul etti.
Ardından AK Parti Aday tanıtım toplantısı saygı duruşunda bulunulup istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Açılış konuşması yapan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, adaylara başarı dileyerek tüm belediyeleri kazanacaklarını söyledi.
Programın açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptı. Tosun: "Yolumuz uzun, biz bu yola sevmek için çıktı. Bizim işimiz bu. Seveceğiz, omuz omuza vereceği, yolları aşacağız. Hizmetinizde bizleri çağırıyor. Gayemiz hep çalışmak olacak. Ömer Selim Alan'la Zonguldak'ın beklediği hizmet anlayışını kazandıracağız. Çalışmalarımıza adaylarımızla devam edeceğiz. Adaylarımız titiz bir çalışma ile belirlendi. Biz Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği yapmak zorundayız. Aday adaylığı sürecinde olduğu gibi şimdi de adaylarımızın arkasında birleşerek seçimleri kazanacağız. İl, ilçe ve belde, kadın, gençlik kolları ve halkımızla çalışmaları sürdürüp 31 Mart akşamı bunu taçlandıracağız. Önce miller, memleket diyerek de taçlandıracağız" dedi.
ALAN: ' HİZMET İÇİN GELİYORUZ'


Daha sonra konuşan AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan: "Doğduğum büyüğüm bu şehirde bana bu görev layık görüldüğü için teşekkür ederim. Partimizde kuruluşundan bu güne görev yapmış, gönül vermiş arkadaşlarımızla seçimleri alacağız. Uzun süredir partimizin çeşitli görevler yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ben değil biz oldu. 31 Mart akşamına kadar sıkılmadık el bırakmayacağız. Sorunları iyi biliyorum. AK Parti ile taçlandıracağız hizmetleri. Vatandaşa iyi ki AK Parti'ye oy verdik dedirtmek hedefimizdir. Bizim hedeflerimiz var, böyle diyerek yola çıktık. Herkesin Belediye Başkanı olmaya, hizmetkar olmaya geliyoruz. Artık kaybedecek zamanımız yok, vakit Zonguldak ve hizmet vakti. Emeğin başkenti Zonguldak'ı daha yaşanabilir kılmak için geliyoruz. Bizler inandık, sizlerde inanın" dedi.   
UÇAR, SÖZ VERDİ


AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar: "AK Parti olarak her geçen gün büyüyerek, vatandaşlarımızın taktirini alarak yola çıkıyoruz. Yerel seçimlerde çok genç, dinamik adaylarımızla seçimlere çıkıyoruz. Zonguldak'a hizmetlerin kazandırılması için gece gündüz çalışacağız. Buradan söz veriyorum. Aday olmayan isimlerde aday olmuş gibi çalışacak, bundan şüphem yok" dedi.
ÇOLAKOĞLU: 'ZONGULDAK'TA FETİH GÜNÜ BAŞLAMIŞTIR'


Daha sonra konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu: "Bugün Zonguldak'ta fetih günü başlamıştır, gönüllere giriyoruz. Bu kadrolarla birlikte, AK kadrolarla birlikte 2023 hedeflerine gidiyoruz. Adaylarımızla beraber 1 Nisan'da Zonguldak'ı şaha kaldıracağız" dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen: 'Biz insanlarımıza güveniyoruz. Biz kardeşliğimizi bozmayacağız. Biz hep birlikte Türkiye olacağız."
KANDEMİR: ‘AK PARTİ BU MİLLETİN PARTİSİDİR’


Son olarak konuşan Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir; "Hemen sözün başında bu sabah başka bir vesile ile konuşma imkanı bulduğumuz önce gezi olaylarıyla acaba bu çınarı yıkabilir miyiz dediler. 17-25 olaylarıyla başaramadılar. Sonra çukurlar kazdılar. Sözde özerklik ilan ettiler. Ama bu milletin ferasetiyle kazdıkları çukurlara düştüler. 15 temmuz ile bu çınarı köklerinden sökerim zannettiler. Fakat bu millet biz size ne Tayyip Erdoğan'ı veririz ne de o çınarı söndürürüz dediler. Onların kurşunları tankları tüfekleri onların bu milletin arasına atılan yalanlarına bu millet pabuç bırakmadı. İşte şimdi vesayetin üzerine yürüdükçe ak parti daha da şevklendiler. Ama bu millet onlara gereken dersi verdi. Ben inanıyorum ki Zonguldak Allah'ı izniyle şer ittifakına hak ettiği cevabı verecek. Referandumla beraber hükmet sistemimize eriştik. 
İstiyorlar ki şer ittifakı oluşan güveni darmadağın etsin. Ama başaracağız. Ben bu gün bu salonda bunu gördüm.
Belediyecilik bizim işimiz. Tayyip Erdoğan 1994'te İstanbul'a suyun akmadığı bir kent vardı. Fakat yüreğinizi koyar ve aşk ile çalışırsanız davanız ak ise sırtınızı sadece millete yaslanmış iseniz garibin duası ile üstesinden gelmeyeceğimiz hiçbir şey yok diyorsanız işte İstanbul gibi bir netice çıkar ortaya. Biz ortaya çıkan işe gönlümüzü koyarız. Biz aşk ile koyulmuşuz bu yola. Varsa sıkıntısı bizim sıkıntımız. Sevincimizi ve yüzümüzü paylaşırız. Ama biz milletin partisiyiz. Ak Parti bizim değil bu teşkilatları değil bu milletin partisidir.”
Yapılan konuşmaların ardından Erkan Kandemir, ilçe ve belde adaylarını partililere tanıttı. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 01:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER